BAŞDEĞİRMEN: ZEHİR, ZIKKIM OLSUN DEVLETİN BİR LİRASINI YİYENE

Hizmetin, güvenin ve huzurun adresi AK Parti adayı Şükrü Başdeğirmen’e vatandaşların teveccühünü gören bazı kesimler iftira ve yalan kampanyasına başladı.

ISPARTA Yayın: 15 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 15.03.2024 12:23:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 8 dk.
Google News

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Halıkent’te vatandaşlara seslendi. Son günlerde büyük yalan ve iftiralara maruz kalan Başdeğirmen, “Zehir, zıkkım olsun devletimin bir lirasını haksız yere yiyene, peşkeş çekene, başkasına yedirene, yedirdi diyene de. Ben bunu diyorum diğerleri de söyleyebilir mi bunu?” diyerek çok sert tepki gösterdi.

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Halıkent’te hemşehrileriyle buluştu. Halıkent ve Ayazmana Mitingine katılan vatandaşlar alanı hınca hınç doldurdu, mitingin başından sonuna kadar Başkan Başdeğirmen’e ‘büyük başkan’ sloganları atıldı. Mitinge AK Parti İl Başkanı Furkan Cem Er, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Güleç, AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun ve parti teşkilatları ile çok sayıda vatandaş katıldı. 
Mitingin ana gündeminde ise Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’e son günlerde yapılmak istenen siyasi linç girişimleri ve atılan iftiralar yer aldı. 

BİZ HİZMETLERİMİZLE KONUŞURUZ
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Güleç son günlerde bazı kesimlerden Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayları Şükrü Başdeğirmen’e yönelik iftiralar yapıldığını söyledi. Güleç, “Biz ne lafa ne söylediklerine bakarız, biz sadece hizmetlerimizle konuşuruz. Bizim derdimiz hizmet etmek, bizim derdimiz vatandaşımızın gönlüne girmek” dedi. 

İFTİRA VE YALAN ANCAK SİZE YAKIŞIR
AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun, Ispartalıların, Şükrü Başdeğirmen’le aralarında sarsılmaz ve yıkılmaz bir gönül köprüsü kurduğunu söyledi. Milletvekili Zabun, “Milletimizin Şükrü Başkana teveccühünü gören birileri çırpındıkça, mesafe alamadıklarını gördükçe iftira ve yalan kampanyasına başladı. O ancak size yakışır. Ne kadar yalan ve iftira atarlarsa atsınlar, o çamur onların ellerine bulaşır, bize yetişmez. Onların yalan ve iftiralarına rağmen Isparta’da dürüstlüğün adresi Şükrü Başdeğirmen’dir. Ahlakın ve erdemin, hizmetin, güvenin ve huzurun adresi Şükrü Başdeğirmen’dir” şeklinde konuştu. Zabun, “Boşa çabalamayın, uğraşmayın sadece kendinizi küçülttüğünüzle kalırsınız. Bu millet Şükrü Başkanla güçlü bir gönül köprüsü kurdu ve bunu yıkmaya tankınız, topunuz, sosyal medyanız, yalanlarınız ve iftiralarınız bunu yıkmaya yetmez” görüşlerinde bulundu. 

SONUNDA BORÇLU BELEDİYE BIRAKTIĞINI KABUL ETTİRDİK
AK Parti İl Başkanı Furkan Cem Er de birkaç gün önce mitingde bazı konulara değindiklerini ve buna cevap verildiğini dile getirdi. Er, “Şuraya dikkat çekmek istiyorum. Bize kasada 600 milyon lirayla borçsuz bir belediye teslim edildiği söylenmişti. Fakat dünkü açıklamada baktığınız zaman ‘kayda değer bir borcu olmadan bıraktığım belediye’ diyor. Yani sonunda borçlu bir belediye bıraktığını kabul ettirmiş olduk. Siyasetin yaşı olmaz bunu da en iyi kendileri biliyordur diyorum” ifadelerine yer verdi.

ŞAHSİ MENFAAT GÜTMEDİK ‘HER ŞEYİ 
TEK BAŞIMA BEN YAPARIM’ DEMEDİK
Milletvekillerinden, teşkilatlara, belediye meclis üyelerinden, il genel meclis üyelerine kadar ekip olarak bu meydanda olduklarını söyleyen Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, “Bu da şahsi menfaat gütmeden sadece tüm vatandaşların istifade edebileceği sayın cumhurbaşkanımızın bize göstermiş olduğu yolda yürüyerek birlik beraberlik içinde hizmet edebileceğimizin bir göstergesidir” dedi. Başdeğirmen, “Bu işler tek başına olan işler değil. Eğer ‘tek başıma ben her şeyi yaparım’ dersen bundan önceki 10 yıl haline düşeriz. ‘Hep birlikte yaparız’ derseniz bizim gibi 2,5 yılda yapılan 153 hizmetin çok daha fazlasını önümüzdeki dönemde sizlere sunmuş oluruz” görüşlerinde bulundu. 

ZEHİR, ZIKKIM OLSUN DEVLETİN BİR LİRASINI YİYENE 
AK Parti Milletvekili Osman Zabun’un konuşmalarındaki ‘kim ne derse desin’ sözüne atıfta bulunan Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, “Kim ne derse desin, umurumda değil. Ben yaptığımı biliyorum, Rabbime vereceğim hesabı biliyorum. Bazı şeylere kafamızı takmıyoruz, kim ne derse desin. Bunu söylerken Rabbim bunların karşılığını mutlaka iyiye iyi, kötüye kötü karşılığını verecek. İstiyoruz ki, Rabbim’den en büyük duam bizde görelim onu, öbür dünyada olmasın. Bu dünyada onların yaptıklarının karşılığını veriver, bu kadar hizmete, dürüstçe çalışmaya rağmen sen gel o kadar ortaya iftira at. Zehir, zıkkım olsun devletin bir lirasını yiyene. Zehir, zıkkım olsun devletimin bir lirasını haksız yere yiyene, peşkeş çekene, başkasına yedirene, yedirdi diyene de. Ben burada devletin parasını yiyene zehir zıkkım olsun diyor muyum? Diyorum Diğerleri de söyleyebilir mi bunu? Bu belediyecilik öyle bir hizmet ki, ya bu işten çok büyük sevap kazanarak ayrılırsın, ya da çok büyük günahların içinden gark olarak ayrılırsın” şeklinde konuştu. 

İSTEMEK LAZIM, İSTERSEN BİTİYOR
Geçmiş 5 yıllık yaptıkları hizmetlerden de bahseden Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, “O kadar da çok problemler bize bırakıldı ki, o konuşanlar bize neler bıraktı neler? Şehir merkezinde 160 bin metrekare kapalı alanlı ITKM’yi becerebildiler mi? beceremezler. Bunlar kabiliyet işidir. Bu mahallede oturan vatandaşlarımız 10 yıl boyunca bu kötü kokuyu çekmedi mi? AK Parti belediyesi geldi, 10 yıldır bizi rahatsız eden o koku 6 ay içinde bitiverdi. Demek ki bitiyormuş. Nasıl bitiyor, kabiliyetli yöneticilerle bitiyor, istemek lazım, istersek yapılıyor. Neden 10 yıl boyunca bu insanların pencerelerini açmalarına müsaade etmediniz, neden çocukları bahçelerde oynattıramadınız?” ifadelerinde bulundu. 
 
YENİ DÖNEM İÇİN 19 PROJE HAZIRLADIK
Yeni dönem için 19 önemli proje hazırladıklarını dile getiren, Başdeğirmen “Şehrimizin en önemli işlerini yapacağımız projeler. Belediyecilik memleketinde yaşayan vatandaşlarının refah düzeyini yükseltmek ve onların hizmet alabilecekleri alanları genişletmektir. İşte bu yönde projelerimizi hazırladık ve yeni dönemde hizmete sunacağız” dedi.

AYAZMANA MESİRELİĞİ YENİDEN ELE ALINIYOR
Ayazmana Mesireliği için ihalenin yapıldığını, bölgedeki duvarların yeniden yapıldığını söyleyen Başkan Başdeğirmen, yer döşemelerinin değiştirilmesinin sürdüğünü, ilave aydınlatmalar yapıldığını ve havuzlara da yeni uygulamalar gerçekleştirileceğini belirtti. Başkan Başdeğirmen, “2 ay sonra orayı çok farklı bir park olarak göreceksiniz. Bazı vatandaşlarımızın kafasına takılmış. Girişteki kemerin neden kalktığı noktasında. Yapılan incelemeler sonrasında iç kısımda büyük çatlaklar vardı, risk olmaması için yıkıldı, yerine yenisinin ihalesi 26 Mart’ta yapılıyor. Oraya yeniden kemeri koyacağız” şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (1)
Karun
16.03.2024 11:24
Oluyor zaten ama görmek istemeyen görmüyor
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.