"SİZ GELENE KADAR DERE MAHALLESİ'NE BU KADAR ÖNEM VEREN BİR BELEDİYE BAŞKANI YOKTU."

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Dere Mahallesi Mahalle Meclisi Buluşmasında vatandaşlarla bir araya geldi.

ISPARTA Yayın: 21 Eylül 2023 - Perşembe - Güncelleme: 21.09.2023 18:11:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Dere Mahallesi’nin üst tarafında atıl durumdaki Andık Deresi Bezirgan Şelalesi bölgesini yeniden şehre kazandırdıklarını belirten Başkan Başdeğirmen, buradaki çalışmaların kısa bir sürede tamamlanacağını ve vatandaşların hizmetine açılacağını söyledi. Vatandaşlar da “Siz gelene kadar Dere Mahallesi’ne bu kadar önem veren bir belediye başkanı yoktu” diyerek hizmetlerinden dolayı Başkan Başdeğirmen’e teşekkür ettiler. 

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Mahalle Meclisi Buluşmalarına Dere Mahallesi ile devam etti. Her gittiği mahallede olduğu gibi Başkan Başdeğirmen, Dere Mahallesi’nde de vatandaşların ve çocukların yoğun ilgisiyle karşılandı. Mahalle halkını dinleyen Başkan Başdeğirmen, Dere Mahallesi’nin üst tarafında uzun yıllardır atıl bir vaziyette olan Andık Deresi Bezirgan Şelalesi bölgesinde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi, vatandaşların sorularını yanıtlayıp, taleplerini aldı. Başkan Başdeğirmen, vatandaşlardan gelen taleplerle ilgili daire müdürlerine talimat verdi. 
Dere Mahallesi Muhtarı Şakir Taşçeken, mahallelerinde yıllardır yaşadıkları doğalgaz sorununu Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in göreve gelmesinin ardından çözdüklerini söyledi. Başkan Başdeğirmen’in Andık Deresi Bezirgan Şelalesi bölgesini güzelleştirdiğini, mahalledeki köprünün yapıldığını, mahallelerine Yaşlı Destek Merkezinin açıldığını belirten Muhtar Taşçeken, “Başkanımız ne istediysek yapıyor. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun” dedi.
Dere Mahallesi sakinleriyle buluşmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, mahalle meclisi buluşmalarıyla şehri daha da güzelleştirme amacında olduklarına değindi. 
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yıllardır atıl durumdaki Andık Deresi Bezirgan Şelalesi bölgesinde yapılan çalışmalarla ilgili vatandaşlara bilgi aktardı. Bir yıl öncesine kadar o bölgenin hangi durumda olduğunu herkesin bildiğini ifade eden Başkan Başdeğirmen, “Orası Isparta’mızın en güzel yerlerinden birisi olmasına rağmen maalesef kötü bir durumdaydı. Ne halden ne hale geldi. Dere Mahallesi’ne ilk geldiğimde Andık Deresi’ni, Zambaklı’yı, Bezirgan’ı şehrimize yeniden kazandıracağımızı söylemiştim. Rabbim bunu bana nasip etti. Çok güzel bir şekilde yapıp bitirdik. Az bir çalışmamız kaldı, kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine açacağız. Mahallemize ve şehrimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
Dere Mahallesi sakinleri, mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür ettiler. Vatandaşlar, “Siz gelene kadar Dere Mahallesi’ne bu kadar önem veren bir belediye başkanı yoktu. Çok teşekkür ederiz. 6-7 evimiz var, önünden yol geçiyor. Yol göçmek üzere, oraya bir duvar yapılmasını istiyoruz” derken Başkan Başdeğirmen, duvarın yapılması için Fen İşleri Müdürlüğü’ne talimat verdi.
Başkan Başdeğirmen, bir vatandaşın çocuk oyun parkı isteğiyle ilgili olarak da belirtilen alanın incelenmesi talimatını verdi. 
Işıkkent Mahallesi’nden geldiği belirten bir vatandaş, sokaklarındaki yolun yapıldığını ifade ederek, “Başkanım sizden Allah razı olsun” dedi.
Vatandaşlar, yapılan hizmetlerin görüldüğünü belirterek, “Başkanım yaptığınız hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederiz. Başarılı çalışmalarınızın devamını dileriz. Cami çevreleri ve yollar çok güzel oldu. 4 yıllık görev sürenizde hizmetlerinizle başarılı çalışmalar yaptınız. Hizmetlerinizden çok memnunuz” ifadelerinde bulundular.
Programın sonunda bir çocuk Dere Mahallesi ve Bezirgan Şelalesi bölgesine yapılan çocuk oyun parkı için teşekkür ederken, Muhtar Şakir Taşçeken tarafından mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e plaket takdim edildi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.