AHMET TURAL’DAN ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ'NE ZİYARET

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural Atatürkçü Düşünce Derneği’ni ziyaret ederek yeni yönetime başarı dileklerini iletti.

ISPARTA Yayın: 27 Aralık 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 27.12.2023 17:47:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, İl Başkanı İbrahim Tekeli, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Tuğlacı ve parti yöneticileriyle birlikte  Atatürkçü Düşünce Derneği’ni ziyaret etti.   Tural, yeni yapılan Genel Kurulda ADD Şube Başkanı seçilen Salih Derici ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.  Tural  “ADD çok önemli bir sivil toplum kuruluşu. Hepimizin bildiği gibi ülkemiz içerden ve dışarıdan çeşitli mihrakların saldırısı altında. Bizleri ulusal birliğimizi tehdit eden bu saldırılar karşısında birleştiren asıl güç Atamızın düşünceleridir. 

Bizler Atamızın emanet ettiği Cumhuriyetin yılmaz bekçileri olmaya, onun hedef ve ilkelerinde yürümeye devam edeceğiz. İnşallah 31 Mart seçimlerinde de İyi belediyecilik kazandığında  Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve düşüncelerinden vazgeçemeden, onun ilke ve inkılaplarına bağlı kalarak  belediyecilik yapacağımızı ifade ede etmek istiyorum. Bizlerden desteklerinizi esirgemeyin. Isparta’da bir değişime ihtiyaç var ve bunu da hep birlikte başaralım diye düşünüyoruz. Biz  bir olursak beraber olursak değişim gerçekleşir” dedi.  Tural,  İyi Partinin kuruluş tüzüğünün Gazi Mustafa Kemal’in ilkelerine göre yazıldığını da anımsattı. 

BİZİM YOLUMUZ ATATÜRK’ÜN DÜŞÜNCELERİ

ADD Şube Başkanı Salih Deveci de “Sizlere teşekkür ediyorum Bizim yolumuz Atatürk ün düşünceleri.  Kemalist bir çizgideyiz. Bizler Atatürk’ün 6 ilkesinden her biri binanın tuğlaları gibi oynattığımız anda tüm ülkenin sallandığını neredeyse çok uzun bir süreçte görüyoruz. Bizim dernek olarak çabamız tam bağımsız Türkiye ve Atamızın 6 çizgi doğrultusunda hareket etmektir. Bizim kuruluş felsefemiz budur ve bunu gençlerimize öğretmek için buradayız. İnşallah bizler Atatürkçü düşüncenin yayılması için çabalamaya devam ediyoruz. Böylesine kalabalık bir toplulukla ilk ziyaretimizi yapmanızdan dolayı da teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyaret karşılıklı görüş alışverişiyle son buldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.