MERKEZ SAĞ PARTİ'DEN BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN'E TAM DESTEK

Hafta sonu Kongre sürecini tamamlayan Merkez Sağ Parti’nin İl Başkanı Metin Çakıraslan ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ziyaret etti.

ISPARTA Yayın: 01 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 01.02.2024 11:13:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Merkez Sağ Parti’den Başkan Başdeğirmen’e tam destek
’Tüm oylarımız Şükrü Başkanımızın’

Kongre sürecini tamamlayan Merkez Sağ Parti’nin İl Başkanı Metin Çakıraslan ve yönetim kurulu üyeleri, Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’e nezaket ziyaretinde bulundu. İl Başkanı Çakıraslan, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i destekleyeceklerini açıkladı. Başkan Başdeğirmen de alınan destek kararının kendisini memnun ettiğini söyleyerek, “Şehrimize en güzel hizmetlerimizi vermeye devam edeceğiz” dedi. 
Ziyarette konuşan Merkez Sağ Parti İl Başkanı Metin Çakıraslan, geçen günlerde kongre sürecini tamamladıklarını belirterek, “Kongremizi tamamladık, ilimizde de artık bir Merkez Sağ Parti var” dedi. Partilerinin Ankara’da yapılan kongresinde alınan kararı açıklayan Çakıraslan, “Kongremizde alınan kararı söylemekten onur duyarım. Merkez Sağ Parti olarak yerel seçimlere katılmıyoruz ancak AK Parti adaylarımızı destekleyeceğiz, Isparta’da da daha fazla destekleyeceğiz” ifadelerinde bulundu. 
Merkez Sağ Parti yöneticileri de “Tüm oylarımız Şükrü Başkanımızın. Yanınızdayız, destekçiniziz. Bu mahalli seçimlerde sizleri destekliyoruz. Bütün gücümüzle, var gücümüzle, tüm üyelerimizle sizin yanınızdayız. Başarılarınızın devamını diliyoruz” görüşlerinde bulundu. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden ve kongrelerinin hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, “Kongrenizin hemen ardından bizleri ziyaret etmeniz ve seçimlerde beraber çalışacağımızı söylemeniz bizleri son derece memnun etmiştir. Şehrimizin, ülkemizin geleceğinde AK Partimizin desteklenmesi kararı bizlere güç katacaktır. Sizlerin de destekleriyle şehrimizde seçimleri başarılı bir şekilde sonuçlandırarak Isparta’mıza çok daha güzel hizmetlerimize devam edeceğiz. Amacımız şehrimize daha güzel hizmetleri yapabilmek. Birlik ve beraberlik içinde olmamız, başarıyı hep beraber elde etmemiz daha güzel hizmetleri almamızı sağlayacaktır. Ziyaretlerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.