IGİAD’IN YENİ YÖNETİMİ’NDEN IGC BAŞKANI BAŞ’A ZİYARET

Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurul sonunda göreve seçilen Isparta Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Süleyman Çağrı Çiftçi birçok projeye destek verdiklerini belirtti.

ISPARTA Yayın: 22 Haziran 2023 - Perşembe - Güncelleme: 22.06.2023 21:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Geçtiğimiz günlerde yapılan Genel Kurul sonunda yeni yönetimini seçen Isparta Genç İş İnsanları Derneği’nin Yeni Yönetimi Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’ı Tuhafiyeciler Sitesindeki ofisinde ziyaret ederek dernek çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundular.

Isparta Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Süleyman Çağrı Çiftçi, Başkan Yardımcısı Nazmi Gülal ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Yarar, Kenan Özbayrakçı, Senih Gençgönül ve Dernek Koordinatörü Ruzin Azerhan’ın yanı sıra Gazeteciler Nasuh Özkan ve Tayfun Yılmaz’ın da hazır bulunduğu ziyarette ilk konuşmayı yapan Isparta Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Çiftçi, üye sayılarının 50 dolayında olduğunu belirterek geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurul sonunda kendilerinin göreve seçildiklerini hatırlattı.

Çiftçi, “Arkadaşlarımız bu göreve bizleri Uygun buldular, bizler de ekip olarak bu göreve layık olmaya çalışacağız. Hep birlikte çalışacağız. IGİAD, köklü bir kuruluştur. Allah nasip ederse 2 yıl sonra 20’nci yaşımızı kutlayacağız. Çok başarılı, büyük işlere imza atmış güçlü bir alt yapımız var. Derneğimizin ve kentimizin potansiyelleri var. O potansiyelleri kullanabilmemiz gerekiyor. Bunun için de birlik olmamız şart. Bugüne kadar her türlü kurum ve kuruluşla hemdem olabilmiş bir derneğiz. Bunu devam ettireceğiz” dedi.

“ÇOK SAYIDA PROJEYE DESTEK VERİYORUZ”

Dernek Başkanı Çiftçi, Isparta’da güzel hizmetler yapma gayreti içerisinde olduklarını ifade ederek, “Hiçbir zaman kendimizi ön plana çıkarmayı düşünmedik. Birçok projelere destek veriyoruz, amacımız halka dokunabilmek, çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Bundan böyle basınla iç içe çalışmak istiyoruz, sık sık bir araya gelip projelerimizi kamuoyu ile paylaşmak amacındayız.Bugünkü ziyaretimizde hem sizlerle tanışmak hem de derneğimizin çalışmalarına ilişkin sizleri bilgilendirmek” dedi.

Bu arada Dernek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M.Nazmi Gülal’da yaptığı konuşmada Dernek olarak bazı önemli projelerin yürütücülüğünü yaptıklarını ve bu zamana kadar çeşitli ürünlere ilişkin önemli çalışmalar yaptıklarını, üretime önem veren bir STK olduklarını ifade ederek pandemi döneminde de sağlık alanında çeşitli katkılarda bulunduklarını ifade etti. ‘Her zaman çorbada bizim de bir tuzumuz olsun’ mantığı ile çalıştıklarını kaydeden Gülal, çok önemli faaliyetler yaptıklarını, SMA Hastası çocukların rehabilitasyon hizmetini ülkemizde alabilmeleri için başlatılan merkez için de Dernek olarak katkıda bulunduklarını sözlerine ekledi.

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’da Genç İş İnsanları Derneği Yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek basın olarak her zaman dernek faaliyetlerinin kamuoyuna yansıtılması konusunda destek vermeye hazır olduklarını belirtti. Dernek Başkanı Çiftçi’de, kendilerinin de basına destek olma konusunda gerekeni yapacaklarını ifade etti. Ziyaret karşılıklı sohbet ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.