YENİ OTOGAR ALANININ ÇEVRE DÜZENLEMESİ YAPILIYOR

Isparta Belediyesi tarafından Çünür Mahallesi’nde inşaat çalışmaları tamamlanmak üzere olan yeni otogar alanında çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştiriliyor.

ISPARTA Yayın: 20 Aralık 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 20.12.2023 13:41:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çalışmalarda otogarın yan bölümündeki otopark alanına kilit parke taşı döşeniyor, bağlantı yoluna asfalt dökülüyor. 

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, önceki dönemden kalan bir projeyi daha tamamlıyor. Çünür Mahallesi’nde yapımına önceki dönemde başlanan yeni otogar alanının uzay çatı sisteminin kaplanmasının zor olması dolayısıyla projede değişikliğe gidilmiş ve rantabl olmayan çelik konstrüksiyon uzay çatı sistemi sökülerek, yerine düz çatı sistemi üzerine sandviç panel uygulanmıştı. Bu çalışmaların ardından yeni otogar alanının tamamen bitirilmesi amacıyla gerçekleştirilen ihaleyi alan yüklenici firmanın çalışmaları da büyük ölçüde tamamlandı. Otogarın yazıhane bölgesi hazır hale getirilirken, Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından peronlar bölgesi ve alt taraftaki bulvardan otogar istikametine açılan bağlantı yolu asfaltlandı. 
Fen İşleri Müdürlüğünce yeni otogar alanında çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor. Otogarın yan tarafında bulunan otopark alanında kilit parke taşı döşeme ile asfaltlama çalışmaları gerçekleştiriliyor. Geniş bir alanda devam eden çalışmalarda otomobillerin otogara ulaşımı için yollar oluşturuldu, otopark alanı düzenlendi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.