KARINCA ZİHİNSEL ENGELLİLER DERNEĞİ'NDEN KERMES

Karınca Zihinsel Engelliler Derneği’nin Geleneksel Gıda Kermesi 18-19 Ekim’de.

ISPARTA Yayın: 16 Ekim 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 16.10.2023 13:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Dernek Başkanı Hülya Yüceer, “Özel çocuklarımıza daha güzel bir gelecek için kermesimizde buluşalım” çağrısı yaparken, kermesten elde edilecek gelir dernekte eğitim gören zihinsel engellilerin ihtiyaçları için kullanılacak.

Zihinsel engelli bireylerin eğitilerek üretim yapmasına katkı sağlayan ve bu alanda çok önemli çalışmalara imza atan Karınca Zihinsel Engelliler Eğitim ve İstihdam Derneği tarafından yılın çeşitli dönemlerinde düzenlenen geleneksel gıda kermesi bu yılda 18-19 Ekim 2023 tarihleri arasında Iyaşpark altındaki Saat Kulesi önünde gerçekleştirilecek.

Konuyla ilgili olarak bilgi veren Karınca Zihinsel Engelliler Eğitim ve İstihdam Derneği Başkanı Hülya Yüceer, Dernek olarak yıllardır zihinsel engellilerin eğitim ve istihdamına katkıda bulunmaya çalıştıklarını belirterek, “Bu doğrultuda zaman zaman kermes düzenliyoruz.

Kermesimizde gıda ürünlerinin yanı sıra giysi çeşitleri de satışa sunulmaktadır. Bu yıl 18 Ekim Çarşamba günü açacağımız ve iki gün sürecek olan kermesimizde yaprak sarması, sıcak pişi, ev yapımı pastalar, tatlılar, takılar ve organik oyuncaklar sizleri bekliyor. Buradan elde edeceğimiz geliri de Derneğimizde eğitim gören Zihinsel Engellilerimizin ihtiyaçlarında kullanacağız. Kermesimize bu yılda halkımızın ve öğrencilerimizin büyük ilgi göstermesini bekliyoruz, kendilerine sonsuz teşekkürlerimizi belirtiyoruz” dedi.

Yüceer, kermesten önemli bir gelir elde etmeyi amaçladıklarını da sözlerine ekledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.