BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN MİLLET BAHÇESİNDEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Millet Bahçesi’nde sona yaklaşan inşaat çalışmalarını yerinde inceledi, yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

ISPARTA Yayın: 16 Haziran 2023 - Cuma - Güncelleme: 16.06.2023 11:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News

Isparta’da 86 bin metrekare alanda Türkiye’de ilk kez aktif bir tren garına inşa edilen Millet Bahçesi’nde çalışmalar artık sona yaklaşıyor. Alan içerisinde peyzaj düzenleme çalışmaları sürerken, tarihi binaların restorasyonları da devam ediyor. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Millet Bahçesinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi, çalışmalara ilişkin yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı. 

Başkan Başdeğirmen, Millet Bahçesine yapılacaklara ilişkin de yetkililerle görüş alışverişinde bulundu. Millet Bahçesinin tamamlanmasıyla şehir merkezinde tren garının içerisinde yeşilliklerin arasında çok güzel bir alan oluşturulmuş olacak. Vatandaşlar aileleriyle birlikte Millet Bahçesinde ağaçların arasında hoşça zaman geçirebilecekler. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.