BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN: KAPALI PAZARYERLERİNİN SAYILARINI ARTTIRACAĞIZ

Esnaf: Başkanım hizmetleriniz saymakla bitmez

ISPARTA Yayın: 05 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 05.02.2024 11:26:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Karaağaç Mahallesi’nde kurulan pazar pazarında esnafı ziyaret etti. Esnafa sabah çorbası dağıtımı yapan Başkan Başdeğirmen, esnaf kahvaltılarına eşlik edip, vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Başdeğirmen, yeni dönemde şehirdeki kapalı pazaryerlerinin sayısını arttıracaklarını belirtirken esnaf da “Başkanım yine sizi destekliyoruz. Sizi her zaman takdir ediyoruz. Sizin hakkınızı ödeyemeyiz, çok hizmet yaptınız. Hizmetlerinizi saymakla bitiremeyiz. Desteklerimiz sonsuza kadar sizinle” şeklinde konuştu. 

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, esnaf ziyaretlerine Karaağaç Mahallesi’nde kurulan pazar pazarında devam etti. Sabah erken saatlerinde pazar alanına gelen Başkan Başdeğirmen, bir esnafın çorba ikramında çorba dağıtımı yaparak, esnafın kahvaltısına eşlik etti. Esnaflarla ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Başdeğirmen, 31 Mart yerel seçimleri için destek istedi. Başkan Başdeğirmen’e esnaf ziyaretinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Güleç, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sevim Köse ve SKM Başkanı Fatih Tola ile partililer de eşlik etti.
Pazarcı esnafı yeni kapalı pazaryerleri talebinde bulunurken Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Çünür, Mehmet Tönge ve Binbirevler Mahallelerine yeni kapalı pazaryeri kazandırdıklarını, Davraz Mahallesi’nde kar yağışında çöken kapalı pazaryerini ise yeniden yaptıklarını, Halıkent ile Yedişehitler Kapalı Pazaryerlerinde güçlendirme çalışmaları gerçekleştirdiklerini hatırlattı. Başkan Başdeğirmen, yeni dönem için de kapalı pazaryerlerinin sayısını arttıracaklarını, bunların projelerinin hazırlandığını söyledi. Akkent Mahallesi’ne kapalı pazaryeri yapılacağını ifade eden Başkan Başdeğirmen, “Daha sonra Işıkkent Mahallesi’ne yapacağız. Yeni dönemde kapalı pazaryerlerimizi arttıracağız. Daha modern, vatandaşlarımızın alışverişlerini daha rahat yapabileceği yerler yapacağız” dedi.
31 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’i desteklediklerini belirten esnaf, “Başkanım yine sizi destekliyoruz. Yola devam edeceğiz. Sizi her zaman takdir ediyoruz. Sizin hakkınızı ödeyemeyiz, çok hizmet yaptınız. Hizmetlerinizi saymakla bitiremeyiz. Desteklerimiz sonsuza kadar sizinle” şeklinde konuştu. 
Bir esnaf da cami çevre düzenlemeleri ve cami tuvaletlerinin yenilenmesinden dolayı Başkan Başdeğirmen’e teşekkür etti. Esnaf, “Başkanım çok memnunuz, mis gibi oldu. Allah yardımcınız olsun. Biz sizden memnunuz. Her camiye gittiğimizde gül gibi. Biz de bunu istiyorduk. Her camimiz tertemiz oldu. Önceden her yer yıkık, döküktü. Şimdi cennet bahçesine girmiş gibi oluyoruz. Allah bin kere razı olsun” derken Başkan Başdeğirmen, “Dinimizin gereği temizliğe önem veriyoruz. Sizlerden de Allah razı olsun” diye konuştu.
Vatandaşlar da “Başkanım hayırlı olsun, başarılarınızın devamını dileriz. Çok güzel eserler kazandırdınız. Allah yar ve yardımcınız olsun” görüşlerinde bulundu. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.