KEMER BELEDİYESİ TEKİROVA MAHALLE SORUMLUSU BARIŞ EMEKLİLİĞE AYRILDI

Kemer Belediyesi Tekirova Mahalle Sorumlusu olarak yıllardır Kemer’e hizmet eden Adem Barış, emekliliğe ayrıldı.

ANTALYA Yayın: 14 Temmuz 2023 - Cuma - Güncelleme: 14.07.2023 14:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Emeklilik kararı sonrası Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu ziyaret eden Barış, kendisine verdiği desteklerden dolayı Başkan Topaloğlu’na teşekkür ettiğini söyledi. 

Yaklaşık 5 yıldır Kemer Belediyesi Tekirova Mahalle Sorumlusu olarak Kemer’e hizmet eden Adem Barış, aldığı emeklilik kararı sonrasında Belediye Başkanı Topaloğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette, Kemer Belediye Başkan Vekili Hasan Ali Acar, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül de yer aldı. 

Ziyarette Adem Barış ile bir süre sohbet eden Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, Kemer Belediyesi Tekirova Mahalle Sorumlusu olarak çalışan Adem Barış’tan çok memnun olduklarını belirterek, Kemer’e büyük hizmetleri olduğunu söyledi. 

Başkan Topaloğlu, Barış’ın Tekirova Mahallesi’nde yaptığı hizmetlerden bahsederek, “Yaklaşık 30 yıldır çözülmeyen sorunları gündeme getirdi ve sonuna kadar mücadele etti. Bunların başında Tekirova Mahallesi’nin imar planları, Cumayeri Dere ıslah çalışmaları, Amara yolunun kaldırım ve aydınlatma çalışmaları ve diğer işler geliyor. Önemli işlere imza attı. Bundan sonraki yaşamına yurt dışında devam edeceğini söyledi. Yurt dışında da başarılı olacağına eminim. Kendisiyle çalışmaktan dolayı büyük mutluluk duyduk. Kemer Belediyesi’nin kapısı her zaman kendisine açıktır. Yolu açık olsun.” dedi. 

Adem Barış ise Kemer Belediyesi Tekirova Mahalle Sorumlusu olarak kendisini görevlendiren Başkan Topaloğlu’na teşekkür ettiğini söyledi. 

Elinden geldiği sürece Kemer için çalıştığına değinen Barış, “Bana verdiği destekler için başkanıma teşekkür ediyorum. Biz gönül olarak asla ayrılmadık. Bazı projelerimden dolayı yurt dışına gitme kararı aldım. Tekirova Mahallesi’ne yaptığım hizmetlerde bana destek olan tüm mesai arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. 

Ziyaret sonrasında Başkan Topaloğlu ve beraberindekiler Adem Barış ile hatıra fotoğrafı çektirdi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.