9. CUMHURBAŞKANIMIZ SÜLEYMAN DEMİREL ANILDI

9. Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel aramızdan ayrılışının sekizinci yıl dönümünde “Sanat ve Demirel” başlıklı konferans ile anıldı.

ISPARTA Yayın: 17 Haziran 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 17.06.2023 10:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

9. Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel aramızdan ayrılışının sekizinci yıl dönümünde “Sanat ve Demirel” başlıklı konferans ile anıldı.

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konferansı, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Mimarlık Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı, Türkiye Güzel Sanat Eseri Sahipleri Meslek Birliği (GESAM) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Osman Altıntaş verdi.

Programa Vali Aydın Baruş, SDÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat Ayyıldız, Demirel Ailesi, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Altıntaş, endi anılarının da yer aldığı bir konuşma gerçekleştirerek 9. Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel'in kültür ve sanata verdiği değeri katılımcılarla paylaştı.

Konferansın ardından SDÜ Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerince hazırlanan “Sanat ve Demirel” temalı sergi gezildi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.