BİLGİN'DEN IGC'YE ZİYARET

Merkez Sağ Parti Genel Başkanı, TBMM 20. Dönem Isparta Milletvekili Ömer Bilgin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’ı ziyaret ederek basının sorunlarını dinledi ve çözümü noktasında üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu söyledi.

ISPARTA Yayın: 01 Eylül 2023 - Cuma - Güncelleme: 01.09.2023 16:39:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Merkez Sağ Parti Genel Başkanı, TBMM 20. Dönem DYP Isparta Milletvekili ve eski TURBAN Genel Müdürü Ömer Bilgin Isparta Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’ı Tuhafiyeciler Sitesindeki ofisinde ziyaret ederek bir süre sohbet eden ve basının sorunlarını dinleyen Merkez Sağ Parti Genel Başkanı ve eski Milletvekili Ömer Bilgin, her zaman Isparta Basınının seviyeli ve kaliteli yayıncılık ilkesine sahip olduğunu belirterek, “Benim gerek Milletvekilliği gerekse TURBAN Genel Müdürlüğü dönemimde Isparta Basınının çok büyük desteğini gördüm. Isparta Basınının Isparta’ya katkısı her zaman büyük olmuştur” dedi. Kendisinin gerek TURBAN Genel Müdürlüğü gerekse Milletvekilliği döneminde binlerce kişiye yardımcı olduğunu da hatırlatan Bilgin Isparta’ya hizmet etmekten her zaman onur ve gurur duyduğunu belirtti. Bilgin, geçmişte yaşadığı anılarını ve yaklaşan yerel seçimlere ilişkin görüş ve düşüncelerini de basın mensupları ile paylaştı.

Merkez Sağ Parti İl Başkanı Metin Çakıraslan ve Gazeteciler Nasuh Özkan, Sümeyra Akpınar ile Tayfun Yılmaz’ın da hazır bulunduğu ziyarette basının sorunlarına ilişkin Cemiyet Başkanı Mustafa Baş’dan bilgiler alan Merkez Sağ Parti Genel Başkanı Ömer Bilgin basının içinde bulunduğu sorunların çözümü noktasında üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu ifade etti. Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’da nazik ziyaretlerinden dolayı Merkez Sağ Parti Genel Başkanı ve eski Isparta Milletvekili Bilgin’e teşekkür etti.

Karşılıklı sohbet şeklinde geçen ziyaret fotoğraf çekimi ile tamamlandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.