GÜLBİRLİK'İN YENİ MÜDÜRÜ İBRAHİM IŞIDAN

Yönetim Kurulu kararı ile Genel Müdür Hasan Çelik’in yerine Rosense A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Işıdan atandı.

ISPARTA Yayın: 14 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 14.02.2024 15:32:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kısa adı GÜLBİRLİK olan Gül, Gülyağı ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği Genel Müdürlüğünde nöbet değişimi yaşandı.

Gülbirlik Yönetim Kurulu kararı ile 2011 yılından bu yana aralıksız 13 yıldır Gülbirlik Genel Müdürlüğü görevini yürüten Hasan Çelik’in yerine Rosense Genel Müdürü İbrahim Işıdan atandı.

NÖBET DEĞİŞİMİ YAŞANDI

1986 yılından bu yana Gülbirlik bünyesinde değişik görevlerde bulunan ve 2011 yılında Genel Müdürlük görevine getirilen Hasan Çelik’in kendi isteği ile bu görevden ayrılma talebini uygun bulan Yönetim Kurulu yaptığı toplantıda Gülbirlik bünyesindeki Rosense A.Ş. Genel Müdürlüğünü yürütmekte olan İbrahim Işıdan’ı Genel Müdür olarak atadı. Işıdan’ın yeni görevine önümüzdeki günlerde başlayacağı belirtilirken, konuya ilişkin açıklamada bulunan Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik kendisinin 38 yıldır Gülbirlik’te görev yaptığını hatırlatarak, “Yüzümüzün akıyla bu görevi başarıyla yürüttük. Ama artık gençlerin önünü açmak adına bu görevden ayrılmam gerektiğine karar verdim ve bu talebimi Yönetim Kurulu da uygun bularak benim yerine yine Gülbirlik bünyesinde uzun yıllardır görev yapan genç ve başarılı kardeşimiz olan İbrahim Işıdan’ı Genel müdür olarak atadı. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum, Gülbirlik’i daha iyi noktalara getireceğine inanıyorum. Gülbirlik’te görev yaptığım süre içerisinde birlikte çalıştığım tüm mesai arkadaşlarıma yönetim kurulu başkanımıza ve değerli üyelerine ve bize her zaman güvenen  gül üreticilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

İBRAHİM IŞIDAN’IN ÖZGEÇMİŞİ

1976  Isparta doğumlu olan Gülbirlik’in yeni Genel Müdürü İbrahim Işıdan 1999 yılında Gülbirlik ailesine katıldı. Aynı zamanda Kimya Mühendisi olan ve 25 yıldır Gülbirlik’te çalışan Işıdan uzun süredir Rosense A.Ş. Genel Müdürü olarak görev yapıyor. Evli ve iki çocuk babası olan Işıdan iyi derecede İngilizce biliyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.