İÇİ DOLU ARACIN RADYATÖR HORTUMU PATLADI!

Isparta’da otomobilin radyatör hortumunun patlaması sonucu oluşan yoğun buhar korkuya neden oldu. Otomobildeki kadın yolcu ve çocuk kendini bir anda dışarı atarken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

ISPARTA Yayın: 27 Şubat 2024 - Salı - Güncelleme: 27.02.2024 13:00:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Olay, İstiklal Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hüseyin Öztaş idaresindeki 64 DA 888 plakalı Fiat Tempra marka otomobilin radyatör hortumu patladı. Atatürk Bulvarı istikametinden Özkanlar Kavşağı yönüne seyir halinde olan otomobilde patlama sonucu yoğun buhar yükseldi. O esnada otomobilde yolcu konumunda bulunan bir kadın ve yanındaki çocuk bir anda kendilerini otomobilden attı. O anlar çevredeki güvenlik kamerasına yansıdı. 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar sonrası bölgeye polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrası yoğun buhar kontrol altına alındı.

Güvenlik kamerası görüntülerinde kadın ve çocuğun bir anda kendini dışarıya attığı, belirli bir süre otomobilin bulunduğu alanda bekledikleri ve çevrede bulunan İhlas Pazarlama mağazasına girdikleri yansıdı. Görüntülerde, korku sebebi ile ağlayan çocuğun iş yeri çalışanı tarafından su verilerek sakinleştirildiği anlar yer aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.