KEMER BELEDİYESİ EĞİTİM KURSU'NDA DERS ZİLİ ÇALDI

Kemer Belediyesi Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu'nda 2023 – 2024 eğitim öğretim dönemi başladı.

ANTALYA Yayın: 17 Temmuz 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 17.07.2023 12:27:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer’de yaşayan öğrencilerin ücretsiz olarak üniversite sınavına hazırlandığı kursun ders zilini bizzat çalarken öğretmen ve öğrencilere yeni eğitim öğretim döneminde başarı dileklerinde bulundu.


Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun “Eğitim varsa Gelecek var” sloganı ile gazinodan eğitim yuvası haline getirdiği Kemer Belediyesi Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu'nda 2023 – 2024 eğitim öğretim dönemi başladı.
Kursun ders zilini bizzat çalan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu bu sene 400 öğrencinin eğitim gördüğü kursta sınıfları tek tek dolaşarak öğrencilere başarı dileklerinde bulundu. 

“Eğitim varsa gelecek var”
Başkan Topaloğlu öğrencilere yaptığı konuşmada kendisinin de emekli bir öğretmen olduğunu hatırlatarak, “Her belediye başkanının özel bir ilgi alanı vardır. Ben emekli bir öğretmen olarak eğitime son derece büyük bir önem veriyorum. Hayat pahalılığını ve zor durumda eğitim görmenin önemini çok iyi bilirim. Sürekli gelen zam haberlerini hepimiz görüyoruz. Bu zor günlerde sizlerin ve ailelerinizin bir Necati Hocası var. Anaokulundan sekizinci sınıfa kadar olan öğrencilerimizin kırtasiyesini ücretsiz olarak karşılıyoruz. Şimdiden öğrencilerimizin kırtasiye malzemelerini hazırladık. Lise öğrencilerimizi ücretsiz olarak evlerinden alıp okullarına, okullarından alıp evlerine bırakıyoruz. Üniversite öğrencilerimize bu yıl ödediğimiz burs miktarını 1.000 TL’ye çıkardık. Sizleri de ücretsiz olarak üniversite sınavına hazırlıyoruz. Gözlerinizdeki ışıltıyı görüyorum. Çalışmadan hiçbir şey başarılamıyor. Sizlerin her birinin üniversite sınavında başarıya ulaşacağına inancımız tam. Sizlerle motivasyon aktivitelerimizde sık sık bir araya geleceğiz. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Ücretsiz üniversite tercih danışmanlığı
Kurs Müdürü Suat Göv ise yaptığı açıklamada bu sene 12 sınıfta 400 öğrenci bulunduğunu belirterek, “Okullar açılana kadar kursumuz sabahçı ve öğlenci şeklinde çalışacak. Okullar açıldıktan sonra akşam ve hafta sonları hizmet vermeye devam edeceğiz. Üniversite sınav sonuçlarımız açıklandıktan sonra Kemer’de yaşayan tüm öğrencilerimize ücretsiz olarak üniversite tercih danışmanlığı hizmeti vermeye bu yıl da devam edeceğiz” dedi. 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.