BAŞKANIM SİZİNLE HER ŞEY ÇOK GÜZEL

‘Isparta şimdiye kadar görmediği bir güzelliğe sahip oldu’ diyen vatandaşlar 31 Mart’ta yapılacak Belediye Başkanlığı seçimlerinde, mevcut Belediye Başkanı ve AK Parti Adayı Şükrü Başdeğirmen’e tam destek verdiklerini söyledi.

ISPARTA Yayın: 23 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 23.02.2024 11:46:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Vatandaşlar, “Çalışmanızı, mütevaziliğinizi çok seviyor ve beğeniyoruz. Siz her şeyden önce Meydan AVM’yi kazandırdınız. Başkaları yapamadı bu bir gerçek, helal olsun” dedi. 

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’e vatandaşlar ve esnaftan büyük ilgi. Gittiği her dükkanda adım attığı her sokakta vatandaşların büyük teveccühüyle karşılanan Başkan Başdeğirmen, son olarak da Cumhuriyet Caddesi ve Matbaalar Çarşısındaki esnafla bir araya geldi, vatandaşlarla sohbet etti. 
Esnaf ve vatandaşlar “Desteklerimiz sizinle, çok memnunuz sizden hizmetlerinizin, devamını da bekliyoruz. Şehrimizdeki güzel dokunuşlarınızı görüyoruz ve sıra Sidre’ye geldi diye düşünüyoruz. Çalışmanızı, mütevaziliğinizi çok seviyor ve beğeniyoruz Allah güç kuvvet versin. Isparta’mızı harika yaptınız, sizlerle gurur duyuyoruz, bu dönemde kazanırsınız, sizinle her şey güzel. Siz her şeyden önce Meydan AVM’yi kazandırdınız. Başkaları yapamadı bu bir gerçek, helal olsun” dediler. 
Bir bayan vatandaş da şehirde aktivite alanlarının arttığını dile getirerek, “Sizi çok takdir ediyoruz. Isparta şimdiye kadar görmediği bir güzelliğe sahip oldu. Sizi çok sevdiğimizi söylemek istiyoruz. Kirazlıdere, Andık bunların şehrimize çok büyük katkılarının olduğunu düşünüyoruz. Şehrimiz büyük bir güzellik kazandı. Bayanlar olarak çok fazla aktivite alanımız yoktu şimdi arkadaşlarımızla gidip oturabiliyoruz” diyerek Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’e seçimlerde tam destek verdiklerini söyledi.  
Esnaf ve vatandaşların güzel sözlerinin kendisini çok memnun ettiğini ve hizmet etme arzusunun bir kat daha arttığını söyleyen Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen de yeni dönemde Sidre, Çünür Tepesi ve Gölcük Tabiat Parkının önlerindeki yapacakları ilk projelerinden olduğunu belirtti. Başdeğirmen, “Yeni dönemde yapmış olduğumuz çalışmaların çok daha güzellerini şehrimize kazandıracağız. Hemşehrilerimizin güler yüzünü gördüğümüzde bizlerde çok mutlu oluyoruz. Tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” görüşlerinde bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.