MUHTAR ADAYI BARGIN HIZ KESMİYOR

Çok değerli ve sayın Ayazmana mahallesi sakinleri,

ISPARTA Yayın: 28 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 28.02.2024 10:52:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çok değerli ve sayın Ayazmana mahallesi sakinleri,
Sizlere hizmet etmek ve mahallemizin sorunlarını ivedilikle çözüme kavuşturmak için 31 Mart yerel seçimlerinde mahallemizin muhtarlığına adaylığımı koymuş bulunuyorum.
Ayazmana Mahallemiz Isparta’nın en mutena ve güzel mahallesidir. Ayazmana mesire alanı ve Ayazmana suyu mahallemizde bulunmaktadır. Buralar özellikle güzel havalarda Isparta halkını kendisine çekmektedir. Bu yüzden mahallemizde bulunan çocuk eğlence parkı ve mesire alanlarının yeniden restore edilmesi, daha planlı ve düzenli bir yer haline gelmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Özellikle tepe yamacında bulunan yürüyüş yollarının ve seyir alanlarının daha güzel olması için gerekli düzenlemeleri yapacağız. Böylece mahallemiz önemli bir turizm merkezi haline gelecek. Ayrıca siz değerli mahalle sakinlerimizin bize ulaşabilmesi ve isteklerini bildirebilmesi için her vakit ulaşabileceğiniz bir whatsapp hattı oluşturacağız.
Bütün bunları sağlıklı bir şekilde yapabilmek için Belediyemiz ve Kültür ve turizm bakanlığı ile koordineli olarak çalışacağız. Böylesine güzel bir mahallede yaşadığımız için çok şanslıyız. Bu imkanlarımızı en iyi şekilde kullanarak siz mahalle sakinlerimize layık olduğunuz hizmeti vereceğiz. Seçimlerde desteğinizi bekliyoruz. 
Ayazmana mahallesi muhtar adayı
Süleyman Bargın

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.