O HABERİ YAPAN SİTELER TEKZİP YAYINLADI!

Şükrü Başdeğirmen ile ilgili yalan haberi yapan yerel ve ulusal yayın yapan siteler kendilerini yalanlayan tekzip metni yayınladılar.

ISPARTA Yayın: 16 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 16.03.2024 15:27:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen ile ilgili yalan haberi yapan hem Isparta’daki yerel siteler hem de ulusal yayın yapan siteler kendilerini yalanlayan tekzip metni yayınladılar.

İŞTE O TEKZİP METNİ:

Tekzip Metni;

Haber sitemizin 13.03.2024 - 09:43 tarihli " ... Bu Kadarına da Pes Artık! Belediyenin verdiği restoran ihalesi, belediye başkanının eşinin müdür olduğu şirkete gitti." başlıklı haberine ilişkin tarafımızca resmi kaynaklar ve belgeler incelendiğinde haberin gerçek dışı olduğu, gerçeği yansıtmadığı ve sehven girildiğini üzülerek belirtmek isteriz.

İhale katılımcısı olarak görünen şahsın herkese açık şekilde katılım sağlanan Elektronik Kamu Alımları Platformu (EKAP) üzerinden kendi adına katılım sağladığı, Söz konusu ihale katılımcısı Sedrettin GÖZEL Firması üzerinde; Celal Bey Enerji Şirketi başta olmak üzere Şükrü BAŞDEĞİRMEN ve Şadiye BAŞDEĞİRMEN’in ne bir ortaklık girişimi ne de anılan şirket üzerinde herhangi bir ortaklık payı olmadığı gibi hiçbir hukuki veyahut ticari ilişkisi de bulunmadığı resmi kayıtlarla sabittir, Haberde yer alan bilgiler gerçek dışı olup bu yanlışın düzeltilmesi gereği doğmuştur.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.