ŞÜKRÜ BAŞDEĞİRMEN’İN 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ DOLAYISIYLA YAYIMLADIĞI MESAJI

İşte o mesaj..

ISPARTA Yayın: 18 Eylül 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 18.09.2023 13:31:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından, 19 Eylül 1921'de Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Gazilik ve Mareşallik unvanının verildiği günün yıldönümü olan Gaziler Günü’nü kutlamanın gururunu yaşıyor, milletimizin kahraman evlatlarına olan minnet ve şükranlarımı ifade ediyorum. 

Kıymetli gazilerimiz, vatanımızın bağımsızlığı uğruna şehit olmayı göze almış, milletimizin güvencesi, vatanseverliğin yaşayan abideleridir. 
Bugün yaşadığımız topraklar üzerinde huzurlu ve güvenli bir şekilde yaşayabiliyorsak, bunda aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin payı büyüktür.
Şehitlerimiz ve gazilerimizin sayesinde ay yıldızlı al bayrağımız vatanımızın semalarında gururla dalgalanmakta, ezanımız beş vakit özgürce okunmaktadır. 
Şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakarlığı, milletimizin varlığının en büyük güvencesidir.
Şehitlerimiz ve gazilerimiz, fedakârlıklarıyla bizlere nice zaferler, kahramanlıklarla dolu bir geçmiş armağan etmiştir. Bizler şehitlerimizin, gazilerimizin mirasını layıkıyla gelecek nesillere aktaracağız.
Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e İstiklal mücadelesindeki önderliğinden dolayı “Müşir ve Gazi” unvanı verilişinin 102’nci yıldönümünü ve Gaziler Günü’nü en kalbi duygularımla tebrik ediyor, gazilerimize ve ailelerine sağlıklı uzun ömürler diliyor, bu toprakları bize vatan kılan, bugünümüzü kendilerine borçlu olduğumuz tüm şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmetle yâd ediyorum.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.