BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN'DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

ISPARTA Yayın: 09 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 09.04.2024 13:28:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Başkan Başdeğirmen’in mesajı şöyle: “Büyük bir manevi huzurla yardımlaşma, dayanışma, kardeşlik, birlik, beraberlik duygularıyla geçirdiğimiz rahmet ve bereket ayı 11 ayın sultanı mübarek Ramazan’ı uğurlamanın ve bir bayrama daha kavuşmanın sevincini yaşıyoruz.

Bayramlar, milli ve dini duygular, inançlar, örf ve adetler ile bütünleşerek birlik, beraberlik, sevgi, saygı, kardeşlik duygularının güçlendirildiği ve paylaşmanın, sosyal yardımlaşma ile dayanışma geleneğinin en güzel şekilde yaşandığı günler olması nedeniyle ayrı bir önem taşımaktadır.

Bu güzel bayramları unutmayalım ki; Bugün ülkemizde huzur içerisinde yaşayabilmemizi, mukaddes değerleri uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Bu vesileyle, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi şükran ve minnetle yâd ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; mesai arkadaşlarımın, hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, bayramın tüm insanlığa sağlık, huzur, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum”.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.