BAŞDEĞİRMEN: TÜM BELEDİYELERİMİZİ AKP BELEDİYECİLİĞİYLE BULUŞTURACAĞIZ

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret ettiler.

ISPARTA Yayın: 25 Ocak 2024 - Perşembe - Güncelleme: 25.01.2024 18:57:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 7 dk.
Google News

AK Parti Yalvaç İlçe Başkanı Gencer Kondal ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Altun, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Huzeyfe Şahin ile teşkilat mensupları Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan AK Parti Yalvaç İlçe Başkanı Gencer Kondal, Yalvaç AK Parti teşkilatı olarak Başkan Başdeğirmen’i çok sevdiklerini ve ziyarette bulunduklarını söyledi. Başkan Başdeğirmen’e 31 Mart 2024 tarihindeki yerel seçimlerde tekrar kazanabilmesi için ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını belirten Kondal, “Yalvaç’ta da AK Parti bayrağını belediyede dalgalandırmak istiyoruz. İlçemizde bu hasreti gidereceğiz” dedi.
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in, Yalvaç’a ilgi ve alaka gösterdiğini kaydeden Kondal, “Belediye Başkanımız bu süre içerisinde ilçemizde 5 yanan evi yeniden yaptı. Kendisine teşekkür ediyoruz. Şükrü başkanımız bulunmayan bir başkanımızdır. İnşallah başkanımızla sonuna kadar devam edeceğiz” diye konuştu. 
AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Altun da Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in şehre yaptığı hizmetlerden herkesin çok memnun olduğunu ifade etti. Altun, “AK Parti Yalvaç Kadın Kolları olarak üzerimize düşen görevi yapmakla gurur duyarız. Yalvaç’ımızda bize çok yardımcı oldunuz. Ne zaman telefonla arasak size ulaşabiliyoruz. Fakir, fukaraya bir ihtiyaç için aradığımız da ‘tamam Zehra başkanım’ dediğinizi bilirim. Görme engellilerimize baston ve ortopedik engellilere engelli aracı gönderdiniz. Isparta sizinle gurur duyuyor. Biz de Yalvaç’ta 8 aday adayımızdan seçilecek başkan adayımızla birlikte canla, başla girmedik kapı bırakmayacağız. Size de başarılar diliyorum başkanım” dedi.
AK Parti Yalvaç İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Bahtiyar Köyü Muhtarı Necati Coşkun, Başkan Başdeğirmen’i 3 yıl önce ziyaret ettiğini ve bu ziyarette köydeki cami için destek talebinde bulunduğunu belirterek, “Başkanımızdan Allah razı olsun. Belediyemizin ürettiği briket, begonit taşlarla destekte bulundunuz. Bizlere yardımcı oldunuz. Camimiz tamamlandı, güzel bir eser oldu. Şu an ki İstanbul Belediye Başkan Adayımız, bakanımız Murat Kurum’un Isparta’ya ziyaretinde geçmiş dönem milletvekillerimiz Sayın Süreyya Bey, Recep Bey ile milletvekillerimiz Mehmet Uğur Gökgöz Bey ve Osman Beyle birlikte siz sayın bakanımıza bir isteğimizi daha iletmiştiniz. Bu talebimiz de yerine geldi. Allah razı olsun. Çok teşekkürler” görüşlerinde bulundu.
AK Parti Hüyüklü Beldesi Belediye Başkan Aday Adayı Mustan Doğru, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e 31 Mart 2024’de gerçekleştirilecek yerel seçimlerde başarılar diledi. Doğru, “AK Parti olarak Hüyüklü’yü alırsak sizlerle güzel çalışmalar yaparız inşallah” diyerek yerel seçimlerle ilgili yazdığı şiiri okudu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, AK Parti Yalvaç İlçe Başkanı Gencer Kondal ve yönetimine yeni görevlerinin hayırlı olması dileklerini iletti. Başkan Başdeğirmen, “İnşallah uğurlu gelirler ve bu dönem AK Parti’de olmayan tüm belediyelere partimizin bayrağını dikeriz. Cumhur ittifakı olarak da karşılıklı saygı, sevgi ile liderlerimizin bizlere göstermiş olduğu hissiyatla seçim sürecini geçirerek amacımız başarıyı elde etmektir. Daha çok hizmet edebilmek, bugüne kadar yapılanlardan daha güzellerini yapabilmek, Yalvaç’ın çok daha güzel hizmetlerle karşılaşabilmesi, hizmet alabilmesi için bizler de bu işe talip olduğumuzu belirtmek istiyorum. Bu dönem partimizde olmayan belediyeleri de alarak oralarda da AK Parti belediyeciliğini yapmak istiyoruz. Bugüne kadar Isparta Belediyesi olarak hiçbir siyasi görüş seçmeden, köylerimiz dahil hepsine hizmeti götürdük. Bundan sonra da çok daha fazlasını götüreceğiz. Sizlerin söylediği gibi sadece Yalvaç’ta 5 ihtiyaç sahibimizin evini yapmış olmak bizim için önemli. Mısırlı’da bir amcamız vardı torunlarıyla beraber naylondan çatısı yapılmış, camlarında naylon çakılı bir evde yaşıyordu. Bu ev bize bildirildiği zaman bir ailemizin böyle bir evde yaşamış olması bizleri üzmüştü. Onun evini en kısa zamanda teslim ettik. Ayrıca diğer merkez, ilçe ve köylerimizde yanan evleri toplamda 105 vatandaşımızın evini yeniden yaparak anahtarını teslim ettik. Böyle bir hizmet hiçbir zamanda yapılmamış. AK Parti belediyecilik anlayışımız öncelikle insan odaklı. İnsanımız mutluysa biz öyle mutluyuz, insanımız yaşadığı yerde huzurluysa biz öyle huzurluyuz. Biz sıcak yerlerde otururken vatandaşımız problemli yerlerde oturuyorsa bu bizi mutlu etmiyor. İl Özel İdaremiz ilçe, köy ve beldelerimize hizmet götürüyor. İl Özel İdarenin yetişemediği yerde Isparta Belediyesi olarak biz varız” dedi.
Isparta’yı köyleri, ilçeleri ve beldeleriyle bir bütün olarak gördüklerini belirterek göreve geldiklerine değinen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Vermiş olduğumuz bu sözü layıkıyla yerine getirdiğimiz inancındayım. İhtiyaçlar konusunda gereken desteği yaparak bugünlere geldik. Kadın Kolları Başkanımızın söylediği gibi engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçları ve diğer konulardaki ihtiyaçlara destek vererek bugünlere geldik. Bize ihtiyacı olan hiç kimseyi yalnız bırakmadık, bırakmayacağız. Yalvaç’ta 8 belediye başkan aday adayımız var. Tüm aday adaylarımızla tanıştım, görüştüm hepsi de canı gönülden ilçemize hizmet etmek için bu yarışta olmak istiyor. Cumhurbaşkanımızın takdiriyle bizler nasıl aday olarak gösterildiysek 8 arkadaşımızdan birisi de Cumhurbaşkanımızın takdiriyle Yalvaç’a aday olarak gösterilecek. Beldelerimizde de il yönetimimiz, milletvekillerimizin detaylı düşüncelerinden sonra kazanabilecek, hizmet edebilecek arkadaşlarımızı seçerek çok büyük başarıyla şehrimizin tüm belde ve köylerine hizmet etmek istiyoruz. Vatandaşlarımızın memnuniyeti çok önemli çok çalışmamız lazım. Bu çalışmaların içerisinde en büyük görev de kadınlarımıza düşüyor. Bunun da bilincindeyiz. Gençlerimizle, adaylarımızla bu seçimi alacağız. Aldığımız bu kutsal görevi de 5 yıl boyunca hayırlı bir şekilde vebalini, helalini, haramını bilerek vatandaşımıza dokunarak, vatandaşımızın ihtiyacı olan işleri yaparak, vaktimizi, nakdimizi tüm vatandaşlarımızın faydalanacağı işlerde kullanabilirsek uzun yıllar bu hizmeti ilçemize kazandırabiliriz. Davamız, yolumuz, liderimiz, ezanımız, bayrağımız bir, Rabbim bizlere bunlara sahip olmayı nasip etsin. Geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Yolumuz açık olsun, başarılar diliyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.