HIRSIZLIK OPERASYONUNDA 4 ŞÜPHELİDEN 1'İ TUTUKLANDI

Isparta’da 2 evden altın ve para hırsızlığı yaptıkları tespit edilen ve gözaltına alınan 4 şüpheliden 1’i tutuklandı.

ISPARTA Yayın: 26 Temmuz 2024 - Cuma - Güncelleme: 26.07.2024 12:12:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yalvaç ilçesinde 2 evden ve çevre illerden de hırsızlık yaptıkları tespit edilen 4 şüpheli düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Şüphelilerden H.A. ise tutuklandı.

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Yalvaç ilçesinde 2 evden ve Afyonkarahisar ve Burdur’da da hırsızlık yaptıkları tespit edilen şüphelileri tespit etti. Yapılan kontrolde araç içindeki şüphelilerin çok sayıda suç kaydı olduğu anlaşıldı. Araçtaki H.A., G.K., F.B., C.K.'nin yapılan üst aramalarında 7 yüzük, 4 altın bileklik, 5 kolye, 4 küpe, 3 bin TL, 4 telefon ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden F.B. ve C.K. savcılık sorguları sonrası serbest bırakıldı. Tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edilen şüphelilerden A.K. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, H.A. ise tutuklanarak Burdur E Tipi Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.