KONTROLDEN ÇIKAN ARAÇ TAKLALAR ATARAK DURABİLDİ

İŞTE O KORKUNÇ KAZANIN DETAYLARI

ISPARTA Yayın: 28 Mart 2023 - Salı - Güncelleme: 28.03.2023 12:34:00
Editör - Ahmet ÇELİK
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Isparta'nın Gönen yolu üzerinde bulunan Göltaş fabrikası önünde bugün meydana gelen bir trafik kazası sonucu sürücü yaralandı. Kazaya neden olan aracın kontrolü sürücüsünden çıktı ve orta refüje çıktı.

Kaza saat 18:00 sularında meydana geldi. Araç, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak orta refüje çıktı. Kazada araç sürücüsü yaralandı ve olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldı. Yaralı sürücü daha sonra ambulansla Hastaneye kaldırıldı.

Kazanın ardından olay yerine gelen trafik ekipleri, yolu trafiğe kapatarak güvenlik önlemleri aldı. Ekipler, aracın çekilmesiyle birlikte yolun tekrar trafiğe açılmasını sağladılar.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yetkililer, kazanın nedeninin araştırıldığını belirtirken, sürücülerin daha dikkatli ve kurallara uygun bir şekilde araç kullanmaları gerektiğini hatırlattılar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.