MUHTAR STADI KENDİ ELLERİYLE BOYADI

Yaptığı sosyal sorumluluk çalışmalarıyla takdir toplayan Soner Günay, son icraatıyla gönüllere bir kez daha girdi.

ISPARTA Yayın: 28 Aralık 2023 - Perşembe - Güncelleme: 28.12.2023 12:36:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

Isparta'nın Yalvaç ilçesi Kızılca Mahallesi Muhtarı Soner Günay, mahalle hizmet sınırlarını da aşarak Şehir Stadı’ndaki kapalı tribünün güzelleşmesine katkı sundu.

Bir süre önce kendi sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Günay, Şehir Stadı’nın kapalı tribünün çatısının boyanması gerektiğini ifade etti. Günay’ın bu paylaşımının ardından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü boyaları gönderirken, Yalvaç Belediyesi de itfaiyesini tahsis etti ve Muhtar Soner Günay da eleştirmekle kalmadı, kolları sıvayarak tüm çatıyı boyadı. Boyanın tamamlanmasıyla güzel bir görüntüye kavuşan tribünle ilgili görüntülerin paylaşılmasının ardından çok sayıda vatandaş sosyal medya üzerinden Muhtar Günay’ı tebrik etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.