ÖZEL ISPARTA HASTANESİ ARTIK 'MEDİKAYA HOSPİTAL'

Isparta’da 2006 yılında kurulan ve ilk olma özelliğini taşıyan Özel Isparta Hastanesi’nde isim değişikliği yapıldı.

ISPARTA Yayın: 06 Temmuz 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 06.07.2024 11:17:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Güneş, Özel Isparta Hastanesi bundan sonra yeni bir anlayış ve yepyeni yüzü ile “Medikaya Hospital” markası ile hizmetine devam edecektir dedi.

Güneş açıklamasında; ‘2006 Yılı mart ayında hizmete açılan Özel Isparta Hastanesi, şehrin ve Göller yöresinin ilk kurumsal hastanesi olma özelliğine sahiptir. Kuruluşundan itibaren birçok branşta hizmet veren hastanemizde bugün; Kadın Hastalıkları ve Doğum, Tüp Bebek, Ortopedi ve Travmatoloji, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Beyin Cerrahisi, Genel Cerrahi, Kulak Burun Boğaz, Üroloji, İç Hastalıkları (Dahiliye), Kardiyoloji, Nöroloji, Göğüs Hastalıkları, Anesteziyoloji ve Reanimasyon, Beslenme ve Diyetetik, Radyoloji ve Tüm Laboratuvar Hizmetleri dallarında hizmet verilmektedir. Bugüne kadar birçok hayat, Özel Isparta Hastanesi doğumhanesinde başladı. Uzman ve deneyimli ekibi, sıcak ve güven veren bir ortamda anneyi doğuma hazırlamaktadır. Modern doğum odaları, doppler, nst, ultrasonografi gibi modern tıbbi imkanların hazır bulunduğu doğumhanemizde, normal doğum, ağrısız doğum (epidural anestezi vb.), kadın hastalıkları, kanser cerrahisi ve sezaryan ameliyatları başarı ile yapılmaktadır. Hedefimiz, en ileri teknolojiyi nitelikli ve deneyimli uzman kadromuzla bütünleştirip uluslararası kalite standardında ihtiyaçlara birebir cevap veren benzersiz hizmet anlayışı ile hasta memnuniyetini üst düzeyde tutmaktır. Özel Isparta Hastanesi bundan sonra yeni bir anlayış ve yepyeni yüzü ile “Medikaya Hospital” markası ile hizmetine devam edecektir’

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.