PROJELERİYLE MERAK UYANDIRAN MUHTAR ADAYI

Isparta’nın güzel ve sakin mahallerinden olan Gülevler Mahallesi’nin yeni dönem muhtar adayı Ali AKÇAKOCA

ISPARTA Yayın: 15 Aralık 2023 - Cuma - Güncelleme: 15.12.2023 17:46:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Isparta’nın güzel ve sakin mahallerinden olan Gülevler Mahallesi’nin yeni dönem muhtar adayı Ali AKÇAKOCA, "Senelerdir doğduğum büyüdüğüm mahalle olan Gülevler mahallesini karış karış her sokağını, kaldırım taşına kadar çok iyi bilirim. Mahallemizi her zaman örnek mahalle olarak gösterildiğini çok iyi biliyoruz. Yeni dönemde bizlerde mahallemizde gördüğümüz eksikleri iyi bildiğimiz için, faydalı projelerle daha yaşanılabilir bir Gülevler inşaa etmeyi planlıyoruz. Amacımız mahallemizin, komşularımızın sorunlarını sadece  seçim dönemlerinde dile getirilmesi değil, günün her saati geceli gündüzlü hizmet anlayışının benimsenmesidir. Sonuç olarak yaşanabilir şehirlerin can damarları olan mahallelerimiz için hiçbir zaman elimizi taşın altına koymaktan çekinmemeliyiz. Nasip olur göreve gelirsek, yaşanılabilir bir Isparta için elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz" dedi. 

 

 

#
Yorumlar (2)
Taaaa uzakdan desdek
18.01.2024 12:09
Ali Bey kardeşim Rabbim çıktığın bu yolu acık etsin başarılar dilerim herdaim genc adaylarımızı desdeklemek kesinlikle önü acılması istenir deyişimi genclerle deneyelim çekirdekten yetişen adaylar olması gerek hadi hayırlısı şimdiden başarılar dilerim say
15.12.2023 18:09
Hayırlı uğurlu olsun inşallah,sonuna kadar yanındayım..
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.