VALİ BARUŞ LGS'DE BİRİNCİ OLAN MUSTAFA AREL AKOL'U TEBRİK ETTİ

Vali Aydın Baruş, 2024 LGS'de tüm soruların doğru cevaplandığını belirterek, Türkiye Cumhuriyeti Birinci Sınıf öğrencileri arasına yazdıran Hızırbey Ortaokulu öğrencisi Mustafa Arel Akol'u konuk ederek tebrik etti.

ISPARTA Yayın: 02 Temmuz 2024 - Salı - Güncelleme: 02.07.2024 11:02:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

500 tam puan alarak ailesine ve eğitim camiasına büyük bir gurur yaşatan Akol'u kutlayan Vali Baruş, Akol'a hediye taktım dedi.
Mustafa Arel'in 
Isparta için gurur duyduğunu söyleyen Vali Baruş konuşmasına şöyle devam etti: “Mustafa Arel seni yürekten sattı. Anlaşılıyor ki çok büyük iş verildi ailelenle birlikte. Ailenin de sınava hazırlık sürecinde sana çok önemli hazırlıkları tamamlanıyor de tahmin ediyorum. Öğrencimizin yaşadıkları, aileleriyle iyi iletişim kurma çabalarına bağlı oluyor. Mustafa Arel'in de bu sınava girdiğinde çok iyi hazırlandığını ve hedeflerine odaklandığını, çok önemli bir motivasyon içerisinde bu başarıyı elde ettiğini bildiğini söyledi. Türkçe: aydınlanma, edebiyat ... LGS sınav sonuçlarına göre, Türkiye genelinde ortalama puan 2,7'dir. Bu başarıda emeği geçen tüm öğretmen adaylarına, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı çok çok çok üniversiteye kayıtlı öğrenciler için, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olmak üzere çok çok çok üniversiteye kayıtlı öğrenciler için, sonraki senelerde de bu başarıyı tekrarlamak ve daha fazlasını öğrenmek istiyorum diye düşünüyorum. Mustafa Arel'in de Madalyası'nı çok önemli hale getirmeye çalıştığını düşünüyorum. Bu motivasyonu devam ettirdiği Müstahsil bu azmi bu sabrı bu disiplini devam ettirdiği Müstahsil evrensel çok önemli bilim insanı kazanacak, çok başarılı bir genç kazanacak. “Bizim gibi zenginlerin olduğu bir toplumuz” dedi.
Vali Baruş ilgisinden dolayı teşekkür eden Akol, yapay zeka üzerine bir meslek seçmek istediğini söyledi.
Görüşmede Akol'un annesi ve babası Seçil-Dr. Mehmet Evren Akol, İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur ve Hızırbey Ortaokulu Müdürü Tevfik Akar da hazır bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.