1 TANE BİLE DÜKKAN SATMADIK

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Meydan AVM’de bulunan belediyeye ait yerleri sattı iddialarını yanıtladı:

ISPARTA Yayın: 09 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 09.03.2024 18:16:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Isparta Belediyesi Meydan AVM’de bulunan dükkanları sattı mı? Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen hakkında bu konuyu siyasi malzeme yapan rakiplerinin iddialarına o ne cevap verdi?

Belediye Başkanı Başdeğirmen, kendisinden önceki yönetimin müteahhit firmaya ait 80 işyerine tedbiren el konulduğunu, TMSF’ye geçtikten sonra inşaatın bitirilmesi için masaya oturulduğu zaman bu tedbirin kaldırıldığını belirterek, ‘Satılan dükkanlar zaten bizim değildi. Bizim 72 dükkanımız yerli yerinde duruyor. Bize sattı diyenler ezbere konuşuyor. Meclise gelmeden ben buraları tek başıma nasıl satacağım? Biz bu kararı alırken AK Partili meclis üyelerimiz dışındaki meclis üyeleri ret oyu vermişti. Ben imzamı koydum tedbir kaldırıldı. Bana haber gönderdiler o arkadaşlar. Başkan mal varlığını devretsin milyonlarca lira zimmet çıkar bu işin içinden çıkamaz dediler. Bu riski aldık ki 25 yıldır bitirilemeyen bir inşaatı bitirip halkımızın hizmetine sunduk’ şeklinde açıklama yaptı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.