65 YAŞ ÜZERİ VATANDAŞLAR HALK OTOBÜSÜNE ÜCRETSİZ BİNMEYE DEVAM EDECEK

Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı: 65 yaş ve üzeri vatandaşlar 31 Mart’tan sonra da otobüslere ücretsiz binecek

ISPARTA Yayın: 09 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 09.02.2024 11:31:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Isparta kamuoyunda 31 Mart seçimlerinden sonra şehir içi ulaşımın 65 yaş ve üzeri vatandaşlar için yeniden ücretli olacağı yönündeki iddialara Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner yanıt verdi. Belediye Meclisi’nin görev ve yetki süresinin 31 Mart’ta sona ereceğini belirten Daşdöner, “bu nedenle hukuki olarak belediyenin esnafa verdiği ücret desteği o gün sona eriyor. Ama hak sahiplerinin ücretsiz binişleriyle ilgili herhangi bir sıkıntı yok. Devam edecek” dedi.


Isparta’da 65 yaş ve üzeri vatandaşlar, şehir içi ulaşımdan ücretsiz yararlanıyor.

Ancak son günlerde kamuoyunda 65 yaş ve üzeri vatandaşların 31 Mart yerel seçimlerinden sonra şehir içi ulaşımdan ücretsiz yararlanamayacağı yönündeki iddialar net bir dille yalanlandı.

Isparta’da şehir içi ulaşımı sağlayan Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner, 65 yaş ve üzeri vatandaşların 31 Mart yerel seçimlerinden sonra da otobüslere ücretsiz binebileceğini açıkladı.

Belediye Meclisi’nin görev ve yetki süresinin 31 Mart’ta sona ereceğini hatırlatan Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Daşdöner, “belediyenin verdiği destek 31 Mart’ta sona eriyor. Nisan ayındaki ilk toplantıda bu karar yenilecek. Ama ücretsiz binişler devam edecek. Nasıl 10 yıldır gururla bu vatandaşlarımızı ücretsiz taşıyorsak, 31 Mart’tan sonra da taşımaya devam  edeceğiz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.