AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY TANITIMI ANKARA'DA YAPILIYOR

İŞTE HABERİN DETAYLARI

ISPARTA Yayın: 11 Nisan 2023 - Salı - Güncelleme: 11.04.2023 13:55:00
Editör - Ahmet ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ak Parti genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek olan aday tanıtım toplantısına Isparta, Antalya ve Burdur'dan çok sayıda teşkilat üyesi Ankara'ya hareket etti.

Antalya, Isparta ve Burdur milletvekili adayları belli oldu. Cumhur İttifakı çatısı altında yer alan AK Parti, milletvekili aday listesini Yüksek Seçim Kurulu'na sundu.

AK Parti'nin kesinleşen aday listesi tam kadro olarak Ankara'da tanıtım programına katılacaklar. Ak Parti genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek olan aday tanıtım toplantısına Isparta, Antalya ve Burdur'dan çok sayıda teşkilat üyesi Ankara'ya hareket etti.

Ankara'daki tanıtım toplantısından sonra kendi illerine gelerek SKM resmi açılışı ve aday tanıtım toplantısını da yapacak olan adaylar daha saha çalışmalarına başlayarak 14 Mayıs seçimleri için vatandaştan oy isteyecekler..

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.