BAŞDEĞİRMEN: TALEPLERİNİZ GEREKTİĞİ ŞEKİLDE YERİNE GETİRİLECEKTİR

Madeni-İş Esnaf Odası Başkanı Ahmet Gıcır ve yönetim kurulu üyeleri, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti.

ISPARTA Yayın: 14 Ağustos 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 14.08.2024 13:59:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Esnafın kendileri için her zaman önemli olduğuna değinen Başkan Başdeğirmen, “Esnaf, zanaatkar demek memleketin temeli demek. Varsa talepleriniz gerektiği şekilde yerine getirilecektir” dedi.
Ziyarette konuşan Madeni-İş Esnaf Odası Başkanı Ahmet Gıcır, kendilerini kabul eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti. Gıcır, “Esnaflarımıza elimizden geldiği kadar yardım etmek için sizlerle istişarede bulunmak amacıyla ziyarete geldik. Sanayide yapılacak işlerimiz var. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, esnafın kendileri için önemli olduğunu belirterek, tüm esnafa vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Başkan Başdeğirmen, “Esnaf, zanaatkar demek memleketin temeli demek. Buralarda çok eskiden bu yana bizler de büyüklerimizin esnaf çocukları olarak bugünlere geldik. Bunun ne kadar güzel ve kutsal bir görev olduğunun bilincindeyiz. Esnafımızın taleplerini yerine getirmek için elimizden geldiği kadar gayret ediyoruz, mücadelesini veriyoruz. Varsa talepleriniz gerektiği şekilde yerine getirilecektir. Altyapı, üstyapı konularını elbirliğiyle sizlerle çözeceğiz. Sizlerin vermiş olduğu vergilerin bir kısmını devletimiz bize veriyor. Biz de esnafımızın vermiş olduğu vergileri onların hizmetine harcıyoruz. Gereken ne ise Allah’ın izniyle yerine getiririz. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyor, bereketli kazançlar diliyorum” ifadelerinde bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.