ASRIN FELAKETİNDE YARDIMDA BULUNAN GÖNÜLLÜLERE TEŞEKKÜR BELGESİ

ABDULLAH UYGUN'DAN GÖNÜLLÜLERE TEŞEKKÜR BELGESİ

ISPARTA Yayın: 16 Mayıs 2023 - Salı - Güncelleme: 16.05.2023 18:52:00
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen törende konuşan Merkez Müdürü Abdullah Uygun depremzedelerin yaralarını sarmak için tüm ülkenin seferber olduğunu söyledi.

 

Merkezleri bünyesinde görev yapan usta öğretici ile kursiyerlerin de çalışmalara destek verdiğini belirten Uygun şunları kaydetti: "Halk Eğitim Merkezi olarak depremin ilk gününden itibaren deprem bölgesi için seferber olduk. Müdürlüğümüzde ürettiğimiz uyku tulumu, cenaze torbası ve kıyafet dikerek deprem bölgelerine yaklaşık 16 bin eşya gönderdi. Depremden etkilenen illerden buraya gelenlere yönelik yardım çalışmaları devam ediyor.

Halk Eğitimi Merkezimizce düzenlenen yardım çalışmalarına yaklaşık 260 usta öğretici ve kursiyer de destek verdi. Desteklerinden dolayı herkese teşekkür ederim."

Konuşmaların ardından gönüllülere teşekkür belgeleri takdim edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.