BAŞDEĞİRMEN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MÜNASEBETİYLE YAYIMLADIĞI MESAJI

Bugün de bir taraftan milletimizin kazandığı muhteşem zaferin mutluluğunu, bir yandan da hain darbe girişimi esnasında vatanımız uğruna verdiğimiz şehitlerimizin hüznünü birlikte yaşıyoruz.

ISPARTA Yayın: 13 Temmuz 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 13.07.2024 15:46:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

15 Temmuz, milli iradenin, milli birlik ve beraberliğimizin kuruluş ruhuyla yeniden inşa edildiği, milletimizin istiklalini ve ülkemizin istikbalini korumak için uçakların, tankların, kurşunların karşısına dikildiği tarihe altın harflerle yazılmış kutlu bir zaferdir. 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde havalimanlarını, sokakları, meydanları dolduran, tankın, topun, uçağın, helikopterin, tüfeğin karşısında sadece imanıyla, inancıyla canı pahasına “Ya İstiklal Ya Ölüm” diye haykıran milletimiz, vatan, millet, istiklal ve istikbal tehlikeye düştüğünde birlik ve beraberliği sağlayarak nasıl tek bir yürek olunabileceğini, devlet-millet bütünleşmesiyle tarihe altın harflerle nakşedilecek bir zafere imza atıldığını bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir.
Yine o gece, hemşehrilerimiz, “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” diyerek haykırmış, vatan - millet aşkıyla geleceğine sahip çıkarak gece boyunca kahramanlık destanı yazmış, hainlere izin vermemiş ve oyunu bozmuştur.
15 Temmuz bize bir kez daha gösterdi ki, bu millet asil, cesur ve kahraman bir millettir. Bu topraklarda 15 Temmuz ruhu ayakta oldukça Türkiye'yi yolundan alıkoyabilecek hiçbir kuvvet yoktur.
Temel değerlerimize sahip çıkan, gelecek nesillere daha güçlü bir ülke bırakmak için her türlü sorumluluğu üzerine alan Türkiye Yüzyılı kahramanlarımıza buradan şahsım ve milletim adına bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.
Bundan sonra bize düşen görev birbirimize daha çok kenetlenmek, milli birlik ve beraberlik içerisinde daha çok çalışarak ülkemizi daha da güçlendirmek ve muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmaktır.
15 Temmuz’un 8. yıldönümünde şehit ve gazilerimizin, kahraman milletimizin, FETÖ’cü darbeci teröristlere, vesayet odaklarına karşı verdiği destansı mücadeleyi asla unutmayacağız, unutturmayacağız.
Bu vesileyle 15 Temmuz hain darbe girişimi başta olmak üzere ülkemizin geleceği uğruna, vatan aşkıyla canını hiçe sayan şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum. Ebediyete irtihal eden tüm şehitlerimiz ile gazilerimizin ailelerinin ve yakınlarının onların bize emaneti olduğu gerçeğinden hareketle daima yanlarında olacağımızı bir kez daha vurguluyorum.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.