BAŞDEĞİRMEN: ÇALIŞMALARIMIZI HASSASİYETLE SÜRDÜRÜYORUZ

İnşaat Mühendisleri Odası Isparta İl Temsilcisi Erdem Demiralay ve yönetim kurulu üyeleri ile mühendisler, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette karşılıklı iş birliği konuları ele alındı.

ISPARTA Yayın: 26 Haziran 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 26.06.2024 11:31:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İnşaat Mühendisleri Odası Isparta İl Temsilcisi Erdem Demiralay, oda olarak bugüne kadar sürdürdükleri karşılıklı iş birliğinin bundan sonra da devam edeceğini söyledi. Demiralay, “Oda olarak yeni dönem için gerekli komisyonlarımızı kurduk, çalışmalarımızı başlattık” dedi. 

Yeni görev alan İnşaat Mühendisleri Odası yönetim kurulunu tebrik eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Oda yönetimimizin şehrimize güzel ve faydalı işler yapacağı inancındayım” ifadesinde bulundu. Isparta’nın imarıyla ilgili odayla birlikte müştereken, istişareli bir şekilde çalışmaya devam edeceklerini dile getiren Başkan Başdeğirmen, “Karşılıklı çalışmalar şehrimize birçok fayda getirecektir. Isparta’mız bir deprem bölgesi ve dikkat çekmemiz gereken en önemli konuda depreme karşı altyapıyı en iyi şekilde oluşturmak. Şehrimizde yapılacak inşaatların depreme dayanıklı bir şekilde yapılabilmesi çok önemli. Bu konuda en büyük işlerden biri de İnşaat Mühendisleri Odasına ve mühendislerimize düşüyor. Bu konudaki çalışmalarınızı da büyük bir hassasiyetle sürdürdüğünüzü biliyorum. Çalışmalarda iş birliği çok önemli. Belediyemizin atar damarı imar. Vatandaşlarımızın yapmış olduğu evlerdeki sağlamlık ve güvenirlilik çok önemli. Bu konuda sizler de çok hassassınız. Sizlerle birlikte Isparta’mıza en iyi hizmeti vereceğimiz inancındayım. Hayırlı görevler diliyorum” görüşlerinde bulundu. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.