SÖNMEZ VE KODAL İŞBİRLİĞİNİN MEYVESİNİ ALDI

Görüşmelerin olumlu sonuçlandığı, 2025 yılı yatırım bütçesine TOKİ’nin kendi arazisi üzerinde proje çalışmalarına başlanıp yıl içerisinde temel atılmasının planlandığı belirtildi.

ISPARTA Yayın: 15 Ağustos 2024 - Perşembe - Güncelleme: 15.08.2024 13:30:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yalvaç’ın en büyük sorunlarından biri olan konut sorununun çözümü için harekete geçen MHP  Isparta Milletvekili Hasan Basrı Sönmez ve Yalvaç Belediye Başkanı Mustafa Kodal’ın bir araya gelerek TOKİ İdaresi bürokratları ile yaptıkları görüşmelerin olumlu sonuç verdiği bildirildi. Alınan bilgiye göre, Yalvaç’ın en büyük sorunlarından biri olan toplu konut sorununun çözüme kavuşturulması konusunda uzun yıllardır halkımızın talep ettiği ancak ilgililerin bir türlü gereken ilgiyi göstermemesi sonucu sürüncemede kalan toplu konut konusunu çözüme kavuşturmak üzere harekete geçen Milletvekili Sönmez ve Belediye Başkanı Kodal dün TOKİ İdaresine giderek TOKİ bürokratları ile görüştüler.
Görüşmelerin olumlu sonuçlandığı, 2025 yılı yatırım bütçesine TOKİ’nin kendi arazisi üzerinde proje çalışmalarına başlanıp yıl içerisinde temel atılmasının planlandığı belirtildi. Böylece MHP Isparta Milletvekili Basri Sönmez ile Yalvaç Belediye Başkanı Mustafa Kodal arasında Yalvaç’a hizmet için oluşturulan güçbirliğinin ilk meyvesini verdiği ve Yalvaç’ı güzel günlerin beklediği yorumları yapıldı.
Belediye Başkanı Mustafa Kodal, MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez ve TOKİ yetkililerine teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.