BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN, YARALI ASKERİ HASTANEDE ZİYARET ETTİ

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Pençe-Kilit operasyonunda 12 kahraman askerimizin şehit olduğu hain terör saldırısında yaralanan Ispartalı askerimiz Hasan Hüseyin Keskin’i tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

ISPARTA Yayın: 16 Ocak 2024 - Salı - Güncelleme: 16.01.2024 16:16:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 37 sn.
Google News

Başkan Başdeğirmen ziyarete ilişkin açıklamasında; “Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 12 kahraman askerimizin şehit olduğu hain terör örgütü pkk ile girilen çatışmada yaralı olarak tedavi altına alınan Ispartalı hemşehrimiz Hasan Hüseyin Keskin’i tedavi gördüğü Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret ettim. Kahraman askerimizin sağlık durumu çok şükür iyi. Tüm Ispartalı hemşehrilerimize selamlarını iletti. Bir kez daha tüm şehitlerimize rahmet yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum. Vatan size minnettar” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.