KAMYONLA MOTOSİKLETİN ÇARPIŞTIĞI KAZADA YAŞAMLARINI YİTİRDİLER

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde kamyonla motosikletin çarpıştığı kazada hayatını kaybeden Zühtü Taha Gürfidan (14) ve Yiğit Yaşar Gökmen (14) bugün toprağa verilecek.

ISPARTA Yayın: 13 Ağustos 2024 - Salı - Güncelleme: 13.08.2024 12:58:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kaza, dün saat 13.30 sıralarında Eğirdir-Kovada kara yolu Balkırı köyü yakınlarında meydana geldi. S.Ş. idaresindeki 32 EZ 008 plakalı kamyon ile karşı yönden gelen 32 ADM 808 plakalı motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklette bulunan Zühtü Taha Gürfidan ile Yiğit Yaşar Gökmen, yola savruldu. İhbarla kaza yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, Zühtü Taha Gürfidan'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Yiğit Yaşar Gökmen ise kaldırıldığı Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nde kurtarılamadı. Kaza yerinde savcı incelemesinin ardından Zühtü Taha Gürfidan'ın cansız bedeni morga konuldu. Kaza haberini alıp olay yerine gelen aileler, fenalık geçirdi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Zühtü Taha Gürfidan ve Yiğit Yaşar Gökmen’in cenazeleri bugün Eğirdir İlçesi’nde öğle namazına müteakip Hızırbey Cami’de kılınacak cenaze namazının ardından Kervan Saray Mezarlığı’na defnedilecek.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.