DİYANET-SEN BAŞKANI YILDIZ'DAN VALİ BARUŞ'A ZİYARET

Diyanet-Sen Genel Başkanı Ali Yıldız, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Isparta’ya geldi. Başkan Yıldız, Vali Aydın Baruş’u ziyaret etti.

ISPARTA Yayın: 05 Ekim 2023 - Perşembe - Güncelleme: 05.10.2023 15:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Google News

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri haftası dolayısıyla Diyanet-Sen Genel Başkanı Ali Yıldız, Isparta’ya geldi. Isparta’da bir takım ziyaretlerde bulunan Başkan Yıldız, sendikanın Isparta Şube Başkanı Mevlüt Tosun ve yönetimi ile Vali Aydın Baruş’u da makamında ziyaret etti.

Başkan Tosun ise ziyaretle ilgili paylaşımında; “1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri haftası münasebetiyle Ispartamıza gelen Diyanet-Sen Genel Başkanımız Sn. Ali Yıldız Başkanımız ve Diyanet-Sen Isparta Şube Yönetim Kurulumuzla beraber, Isparta Valisi Sn. Aydın Baruş'u ziyaret ettik. Nazik kabullerinden dolayı Valimize teşekkür ederiz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.