GSB SPOR OKULLARI BAŞLIYOR

Yaz döneminde çocuklarımızın fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla açılan GSB Spor Okulları 1 Temmuz 2024 tarihinde başlıyor.

ISPARTA Yayın: 28 Haziran 2024 - Cuma - Güncelleme: 28.06.2024 14:40:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

GSB Spor Okulları açılış töreni yoğun katılım ile 6 Mart Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Çocuk ve gençlerin bilinçsel ve sportif gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı sağlayarak yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla sunulan GSB Spor Okulları kapsamında, Atletizm - Badminton - Basketbol - BinKoş - Bisiklet - Bocce - Cimnastik - Cimnastik Hareket Eğitimi - Dağcılık - Dart -  Futbol - Güreş - Halk Oyunları- Halter - Hentbol - Judo - Karate - Masa Tenisi - Okçuluk - Satranç - Taekwondo - Tenis - Voleybol - Yelken – Yüzme branşlarında kurslar verilecek.

Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce yaz döneminde gerçekleşecek GSB Spor Okulları kursları 25 farklı branşta ücretsiz olarak verilecek.

GSB Spor Okulları eğitimleri ise 1 Temmuz 2024 tarihinde start alacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.