GÜNEŞ PANELLERİNE SİLAHLA ZARAR VERDİLER

İŞTE HABERİN DETAYLARI

ISPARTA Yayın: 14 Nisan 2023 - Cuma - Güncelleme: 14.04.2023 12:09:00
Editör - Ahmet ÇELİK
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Çiçekpınar kasabasında belediyenin zor şartlarda yapımını tamamladığı güneş enerjisi panellerini kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırı düzenlendi.

Olay sonrasında panellerin bulunduğu yere gelen jandarma ve belediye ekipleri panellere birkaç defa ateş edilmiş, boş kovanları tespit etti. Olayla ilgili soruşturma devam ederken Belediye Başkanı Memiş Kaynak olaya tepki göstererek şunları söyledi: “Belediyemizin kısıtlı imkanlarıyla vatandaşlarımıza yaptığımız hizmette yeni yapılan içme suyu kuyularına ait güneş enerjisi panellerine kimliği belirsiz kişiler tarafından tüfekle ateş açılıp zarar verildiği tespit edildi. İlçe Jandarma Ekipleri ile beraber faillerin en kısa zamanda yakalanmaları için çalışmalar başlatıldı” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.