ISPARTA BAŞKANIMIZLA GURUR DUYUYOR

AK Parti Gelendost İlçe Başkanı Mehmet Ertunç, İl Genel Meclis Üyesi Muhammet Samed Nayır ve köy muhtarları Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti.

ISPARTA Yayın: 24 Mayıs 2024 - Cuma - Güncelleme: 24.05.2024 11:58:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

AK Parti Gelendost İlçe Başkanı Mehmet Ertunç, Başkan Başdeğirmen’e hayırlı olsun dileklerini ileterek, “Rabbim daha güzel hizmetler yapmayı daha iyi noktalara Isparta’yı taşımayı sizlerin öncülüğünde cümlemize nasip etsin. İlçemizden il genel meclis üyemiz, yönetimden arkadaşlarımız ve muhtarlarımızla birlikte size hem hayırlı olsun ziyaretinde bulunalım hem de arkadaşlarımızla tanışalım istedik. Önümüzdeki 5 yıl süre içerisinde ilçemiz ve köylerimiz olarak sizlerden zaman zaman isteklerimiz, taleplerimiz olacak. Allah razı olsun, şimdiye kadarki sizden isteklerimizle, taleplerimizle mümkün olduğunca hep olumlu dönüşler aldık. Biz sizden bu noktada razıyız. Isparta olarak sizi seviyoruz. Desteklerinizi yine bizlerden esirgemeyeceğinizi de biliyoruz. Gündemleriniz çok yoğun takip ediyoruz. Rabbim başarılarınızın da devamını inşallah daim etsin. Biz sizinle gurur duyuyoruz. Isparta olarak, köyler olarak, ilçeler olarak. Allah razı olsun” dedi. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de bugüne kadar olan çalışmalarını bugünden sonra da vatandaş odaklı devam ettireceklerini söyledi. Başkan Başdeğirmen, “Bizler bugünlere bazı ezberleri de bozarak geldik. Mücavir alanlarımızın dışındaki köylerimize belde ve ilçelerimize de hizmetler götürdük. Bu bir ezber bozmaydı. Önceki dönemlerde olmayan yapılamayan şeylerdi ama bizler 5 yıllık dönemimizde bunun sözünü vermiştik. 44 mahallemiz var. Diğer köylerimiz 45-46 olarak devam ederek 248 köyümüz var, 12 ilçemiz 9 beldemiz var diye bunu söylemiştik. Aynı şekilde bu dönemde de bu düşüncemiz bu istek ve hizmet aşkımızla bu işe devam edeceğiz. Sizlerle biz görev birliği yaptık, hizmet birliği yaptık inşallah o birliğimiz hayra vesile olacak ve hizmet olarak vatandaşlarımıza geri dönecek. Çünkü hepsi de bizim insanımız ayıramayız. Vatandaşlarımız bizi yeniden göreve getirdi. Bunun da değerini de biliyoruz. Allah’ın izniyle biz de bu görevlerimizi yerine getirerek aldığımız oyların hakkını fazlasıyla vereceğiz ve bu güzel hizmetleri de layık olan vatandaşımıza ulaştıracağız. Devletimizin parasını, imkanını, devletimizin vatandaşına kullanıyoruz. Ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum” görüşlerinde bulundu. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.