ISPARTA TEK YÜREK OLDU, MİLLİ GURUR BİRLİKTE YAŞANDI

A Milli Futbol Takımımız Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) F grubundaki son maçında Çekya’yı 2-1 yenerek, son 16’ya kaldı.

ISPARTA Yayın: 27 Haziran 2024 - Perşembe - Güncelleme: 27.06.2024 11:34:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Isparta Belediyesi, milli heyecanın birlikte yaşanması amacıyla Valilik arkasına dev ekran kurdu. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen de milli heyecanı alanı dolduran binlerce vatandaşla birlikte takip etti. Maç sonunda Başdeğirmen çifti ve vatandaşlar galibiyet ve şampiyonada son 16’ya kalmanın sevincini yaşadı.

EURO 2024 F grubunda mücadele eden A Milli Takımımız, grubunun son maçında Çekya ile karşılaştı. Oldukça heyecanlı geçen maçta A Milli Takımımız Çekya’yı 2-1 yenerek, Avrupa Şampiyonası’nda son 16’ya kaldı. Isparta Belediyesi, bu önemli maç için Valilik arkasında dev ekran kurdu. Çocukların ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği alanda büyük coşku vardı. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen meydanı dolduran binlerce vatandaşla birlikte milli heyecanı yaşadı. Maç boyunca Türk Bayrakları ve tezahüratlarla destek veren vatandaşlar, A Milli Takımımızın attığı gollerde büyük sevinç yaşadı. 
Maçta A Milli Takımımız 51’inci dakikada Hakan Çalhanoğlu’nun attığı golle 1-0 öne geçerken, Çekya 66’ıncı dakikada skoru eşitledi. 1-1 devam eden maçın son dakikalarında heyecan daha da artarken, karşılaşmada 6 uzatma dakikası verildi. Dakikalar 90+4’ü gösterdiğinde Cenk Tosun sahne aldı ve A Milli Takımımızın galibiyet golünü kaydetti. Gol sonrası Başdeğirmen çifti ve alanda bulunan binlerce vatandaş, büyük bir gurur ve sevinç yaşadı. Maç sonunda kalabalık galibiyetin tadını çıkardı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.