ISPARTA'DA ŞAHİNBAŞ RÜZGARI ESİYOR

Tecrübeli İsim Isparta Belediye Meclis Üyeliğine Aday Adayı Oldu

ISPARTA Yayın: 12 Aralık 2023 - Salı - Güncelleme: 12.12.2023 19:36:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

31 Mart 2024 yerel seçimleri için belediye meclis üyeliği için başvuran tecrübeli belediyeci Behçet Şahinbaş, aday adaylık başvurusunu yaptı.

Belediye Meclis üyeliği için başvuru yapan Behçet ŞAHİNBAŞ kimdir?

Behçet ŞAHİNBAŞ, 1973 yılında memleketi olan Isparta'nın Sütçüler ilçesinde dünyaya geldi. Eğitimine Sütçüler'de başlayıp Sütçüler İmamhatip lisesinde tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşme kararı aldı.Evli ve 2 çocuk babası olan ŞAHİNBAŞ, İstanbul'da yaşamını devam ettirdiği süre içersinde İstanbul Büyük Şehir Belediyesinde çeşitli görevlerde bulundu.

Ak Parti Genel Merkeze olan yakınlığıyla,  disiplini ve çalışkan bir yaşam tarzını benimsemesiyle dikkatleri üzerine çeken ŞAHİNBAŞ emekli  olduktan sonra memleketine yerleşme kararı aldı. Isparta'da Ak Parti'nin örnek belediyeciliğini dile getiren ŞAHİNBAŞ, Sayın Şükrü BAŞDEĞİRMEN‘in başarılı çalışmaları tüm Türkiye’de hayranlıkla takip ediliyor. Bizlerde yeni dönemde Ak Parti belediyeciliği çatısı altında kendi memleketimize hizmet etmek, memleketimize vefa borcumuzu ödemek için belediye meclis üyeliğine adaylığımızı yaptık. Allah nasip kısmet eder partimiz ve yetkili organlarımız uygun görür bizi Aday yaparlarsa seçildiğimizde Allah‘ın izniyle başkanımızla beraber memleketimize çok güzel ve memleketimize hayırlı işler yapacağız diyen ŞAHİNBAŞ, İstanbul’da bir çok STK’da görev yaptım. Isparta İş Adamları Der. Yön. Kur. üyesi, Isparta Gönül Birliği Der. ve Sütçüler Çobanisa Köyü Der. Başkan yardımcılığı gibi aktif  görevler yaptım. Şimdi Isparta‘ya tam olarak yerleştim ve burada memleketime hizmet yapmak için Sayın başkanımızla beraber göreve talip oldum dedi.

Not: Son seçim sonuçlarında nüfus oranı hesaplandığında Türkiye'nin genelinde İlçe olarak Yüzde 88'le Ak Parti'nin en çok oyunu alan Sütçüler'in evladı ŞAHİNBAŞ'ı bizde Haber Akdeniz ve Isparta kamuoyu olarak yakın takibe aldığımızı dile getirmek istedik. Gözlemlerimiz ve duyumlarımız dahilinde makam mevki ve hiçbir çıkar gözetmeyen ŞAHİNBAŞ'ın bizde heyecanla bu sürçte takipçisi olacağız.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.