İSTİKLAL MAHALLESİ YERALTI OTOPARKI İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI; TAM 400 ARAÇLIK

Isparta Belediyesi, şehrin otopark sorununun çözümü için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

ISPARTA Yayın: 23 Mayıs 2023 - Salı - Güncelleme: 23.05.2023 23:42:00
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

İstiklal Mahallesi’ndeki Subay Lojmanlarının yanında bulunan yaklaşık 5.000 metrekarelik alana inşa edilecek 400 araç kapasiteli yeraltı 3 katlı otoparkı için hafriyat alımına başlandı. Isparta Belediyesi, şehre yeni bir yeraltı otoparkı kazandırmak için çalışmalara başladı. Şehir merkezinde vatandaşların araçlarını park edebilecekleri yeni bir otopark alanı oluşturuluyor. 

Subay Lojmanlarının yanında bulunan 5.000 metrekare alanda projelendirilen yeraltı 3 katlı otopark için yüklenici firma tarafından hafriyat alım çalışmaları gerçekleştiriliyor. Hafriyat alımlarının tamamlanmasının ardından inşaat çalışmaları başlayacak. 400 araç kapasiteli olarak inşa edilecek olan yeraltı otoparkı elektrikli araç şarj istasyonuna sahip olacak.

Bu sayede elektrikli araçlar yeni yapılacak otoparkta şarj edilebilecek. Otoparkın tamamlanmasının ardından ise üzerine 4.000 metrekarelik bir meydan oluşturulacak

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.