İYİ PARTİ ISPARTA MİLLETVEKİLİ CESUR: ISPARTA DEĞİŞİM İSTİYOR

Cesur, "Hiç kimse kararıp kalmasın''

ISPARTA Yayın: 19 Nisan 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 19.04.2023 10:42:00
Editör - Ahmet ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İyi Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, seçim çalışmalarını Salı Pazarı'nda sürdürdü. Hem vatandaşlarla hem de pazar esnafıyla sohbet eden Milletvekili Cesur, sorunları ve talepleri dinledi. Pazar ziyareti sonrası özel açıklamalarda bulunan Milletvekili Cesur, "Isparta Kurtarın bizi diyor, Isparta değişim istiyor" dedi.

İyi Parti Isparta Milletvekili ve 28. dönem milletvekili adayı Aylin Cesur, seçim çalışmalarına devam ediyor.

Hem vatandaşlarla hem de pazar esnafıyla sohbet eden Milletvekili Cesur, sorunları ve talepleri dinledi.

Milletvekili Cesur, 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanlığı için Millet İttifakının Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na, milletvekilliği için de İyi Parti'ye oy istedi. “Allaha emanet olun az kaldı az kaldı. Şurada 25 gün sonra sandığa gideceğiz. Sandığa gideceğiz 25 gün sonra. Ananızın ak sütü gibi İyi Partiye Meral Akşener’e, Aylin Cesur’a oy vereceksiniz. Dört tane pırıl pırıl adayla yola çıktık. Cumhurbaşkanlığını Kılıçdaroğlu’na gideceğiz vereceğiz. Ondan sonra bu memlekete 14 ünden sonra güzel bir  bahar gelecek. Isparta tarih yazacak. İyi Parti inşallah Meral Akşener’i bir daha ki başbakan yapacağız.4-0 yaparız.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.