SİZLERİ ISPARTA'MIZIN BİR AĞABEYİ OLARAK GÖRÜYORUZ

Gelendost Belediye Başkanı Mustafa Özmen ve belediye meclisi üyeleri, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e nezaket ziyaretinde bulundu.

ISPARTA Yayın: 25 Mayıs 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 25.05.2024 14:27:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Özmen, Başkan Başdeğirmen’in şehre önemli hizmetler kazandırdığını söylerken, “Sizin ilimize yaptığınız her bir katma değer ilçelerimize de yansıyor, gurur duyuyoruz” dedi. Başkan Başdeğirmen de “Sadece vatandaş ve hizmet odaklı gönül birliği hizmetiyle inşallah her yerde olacağız” şeklinde konuştu. 

Gelendost Belediye Başkanı Mustafa Özmen ve belediye meclisi üyeleri, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Gelendost Belediye Başkanı Mustafa Özmen, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in ikinci döneminin Isparta’ya ilçelerine, ülkeye ve millete hayırlı olması temennilerinde bulundu. Başkan Başdeğirmen’in şehre önemli katkılar sağladığını dile getiren Gelendost Belediye Başkanı Mustafa Özmen, “Vatandaşlarımızda bu yaptığınız çalışmaların takdiri olarak büyük bir farkla sizleri yeniden bu göreve getirdi. Rabbim utandırmasın. Biz biliriz ki bizim ne zaman başımız sıkışsa ne zaman bir ihtiyacımız olsa geçmiş dönemde de bunu çok rahat gördüm. Herhangi bir siyasi parti ayrımı yapmadan elinizden geldiği kadar tüm gücünüzle, ilçelerimize ve ilçelerimizin köyleri de dahil olmak üzere hizmet etme aşkıyla çalıştığınızı biliyoruz. Bu yaptığınız çalışmalardan dolayı hem şahsım hem kurumum adına hem de ilçem adına çok teşekkür ediyorum. Sizin ilimize yaptığınız her bir katma değerin bir yansıması ilçelerimize de bunlar yansıyor, gurur duyuyoruz, teşekkür ediyoruz” dedi. 
Gelendost Belediye Başkanı Mustafa Özmen ve belediye meclisi üyelerinin ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden ve başarı dileklerini ileten Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de “Birlik beraberlik içerisinde şehrimizin her bir noktasının hepimizin sorumluluğunda olduğunun bilincindeyiz. Birlik beraberlik olduğu sürece de bu tür çalışmalarda en iyi başarıya ulaşabileceğimiz inancındayım” ifadelerinde bulundu. 
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:
“Geçtiğimiz 5 yıl içerisinde tüm belediyelerimizde herhangi bir siyasi ayrım olmadan köy belde ilçe hepsiyle beraber iş birliği içerisinde bu günlere geldik. Tabi ki seçimlere kadar siyasi parti rozeti yakamızda, seçimden sonra bu rozetin çıkması gerektiği inancıyla hizmet eden kişileriz. Amacımız bize oy verse de vermese de bizimle beraber olsa da olmasa da toplumun tamamına eşit hizmet verebilmek. Bizler siyasi dönemi atlattıktan sonra hizmet dönemini başlatabilmemiz lazım ki geçtiğimiz 5 yıl içerisinde bunu gayet iyi bir şekilde uyguladık. Hiçbir siyasi fark gözetmeden her yere il özel idaremizin desteklerinin tamamlanmasından sonra kalan kısım varsa o kısımları biz tamamlayarak bu günlere geldik. Tabii ki bizler il özel idaremizin köy belde ve ilçelerimize yapmış olduğu hizmetlerden kalan kısımlarında devreye girebiliyoruz. Ana işler ana görevler il özel idaremizin. İnşallah onlarla da iş birliği içerisinde şehrimizin ve köylerimizin ilçe beldelerimizin hepsine de ulaşmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da öyle olacaktır. Sadece vatandaş odaklı hizmet odaklı gönül birliği hizmetiyle her yerde olacağız inşallah. Şu anda ben de sizi görüyorum. Meclis üyelerimizin hepsiyle beraber buradasınız. Herhangi bir parti ayrımı olmadan muhalefet parti meclis üyesi, iktidar, parti meclis üyesi ayrımı yapmadan buraya gelebilmeniz çok önemli ve değerli. Gördüm ki siz de yakınızdaki rozetleri çıkarmışsınız. Eğer öyle olursa biz amacımıza ulaşırız. Vatandaşın verdiği oyların hakkını layıkıyla veririz. Önümüzdeki bu 5 yılı çok dolu dolu geçirmemiz dileğiyle Gelendostlu vatandaşlarımıza, hemşerilerimize de selamlarımı iletiyorum”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.