HER ZAMAN DESTEĞİNİZİ HİSSEDİYORUZ

Sağlık hizmetlerine verdiğiniz önemi görüyor, her zaman desteğinizi hissediyoruz

ISPARTA Yayın: 26 Haziran 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 26.06.2024 11:37:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Türk Hemşireler Derneği İl Temsilcisi Helma Apaydın ile yönetim kurulu üyeleri, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti. Dernekleri hakkında bilgiler veren Türk Hemşireler Derneği İl Temsilcisi Helma Apaydın, toplum sağlığını önemsediklerini hem akademik anlamda çalışmalar yürüttüklerini hem de kamuoyunda farkındalık oluşturmak için çalıştıklarına değindi. Apaydın, “İnsanlarımızın sağlığının geliştirilmesi, korunması anlamında faaliyetler sürdürüyoruz” derken, Türk Hemşireler Derneğinin Anadolu’da ilk şubesinin Isparta’da kurulduğunu ve Türkiye’de Ankara, İstanbul, İzmir’den sonra kurulan dördüncü dernek olduklarını ifade etti. Apaydın, “Sizlerin sağlık hizmetlerine verdiğiniz önemi görüyoruz, her zaman desteğinizi hissediyoruz. Belediye olarak toplum sağlığının korunması noktasında çok güzel çalışmalarınız var, bunları hiçbirimiz görmezden gelemeyiz. Sağlık konusunda bizlerinde verebileceği destekler olursa her zaman hazırız. Görevinizi inşallah sağlıkla, başarıyla tekrar güzel hizmetlerle ilimizde uzun bir süre yapmanızı temenni ediyoruz.” dedi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden ve teşekkürlerini ileten Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de sağlığın ne kadar değerli ve önemli olduğunun bilincinde olduklarını söyledi. Hasta olan her bir vatandaşa yapılan ilk karşılama ve müdahalede hemşirelerin olduğunu aktaran Başkan Başdeğirmen, “Tedavinin her alanında sizler varsınız. Hemşirelerimizin değeri çok büyük. Doktorlarımızla birlikte bizlerin sağlığımıza kavuşmamızı sağlayan sizlersiniz. Sizlerle yapılan her şeyde biz varız, nasıl katkı sağlayacaksak sizlerle her yerde oluruz” şeklinde konuştu. 
Pandemi döneminde sağlığın ne kadar önemli olduğunun bir kez daha ortaya çıktığına değinen Başkan Başdeğirmen, “Sağlık tesislerinde çalışan sizlerin, sağlık çalışanlarımızın değerinin ne kadar büyük olduğunu daha iyi anladık. Birçok zaman ailenizden ayrı kalıyorsunuz, bayram, hafta sonu tatilleri yapamadığınız zamanlar oluyor. En yakınınızın düğününe gidemediğiniz, çocuğunuzun doğum gününde yanında olamadığınız anlar oluyor, çünkü sizleri bekleyen hastalar var. Yaptığınız görevin kutsallığıyla çok büyük sevap kazandığınızın da inancındayım, sizlerden Allah razı olsun, vazifelerinizde başarılar, bu vesileyle de vatandaşlarımıza sağlıklı günler diliyorum” görüşlerinde bulundu. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.