TİNGADER GENEL BAŞKANI ŞENER TAŞÖREN’DEN ANLAMLI ZİYARET

TİNGADER Genel Başkanı Şener TAŞÖREN, her söyleşide dile getirdiği, çatısı altında büyüdüğü uzun yıllar İl başkanlığı yaptığı, gönülden destek verdiği BBP Isparta İl Başkanlığını ziyaret etti.

ISPARTA Yayın: 16 Ocak 2024 - Salı - Güncelleme: 16.01.2024 19:02:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

Başkan TAŞÖREN ziyaretinde, benim ve başkanlığını yapmış olduğum derneğim hakkında kamuoyunda asılsız nedüğü belirsiz saçma sapan haberlerin hiç birinden haberinin olmadığını ve bu haberleri kamuoyuna sürenlerinde bu iddiaları ıspatlayamadığı takdirde hukuki gereken süreci başlatacağını dile getirdi. Konuşmasının devamında, biz Alperen doğduk, Alperen büyüdük ve Allah’ın izniyle Alperen olarak öleceğiz dedi. Bu açıklamaların ardından BBP Isparta İl Başkanı Nafi DURU, biz her yapılan haberi dikkate almıyoruz. Kimse kendi menfaatleri ve çıkarları için bizim davamıza dil uzatamaz, bizim tek bir derdimiz var. Oda birlik ve beraberlik içinde memleketimize ve ülkemize hizmet etmektir dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.