TÜLÜ: ISPARTA GENÇLİĞİNE HER ZAMAN AĞABEYLİĞİNİZİ GÖSTERİYORSUNUZ

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Isparta İl Başkanı Furkan Tülü ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti.

ISPARTA Yayın: 27 Haziran 2024 - Perşembe - Güncelleme: 27.06.2024 11:44:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Tülü, Isparta gençliğinin Başkan Başdeğirmen’in çalışmalarını her zaman takdir ettiğini belirtirken Başdeğirmen, gençlere her zaman önem ve değer verdiklerini vurguladı. 

TÜGVA Isparta İl Başkanı Furkan Tülü, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in desteğini bugüne kadar hep yanlarında hissettiklerini söyledi. Başkan Başdeğirmen’in şehir için yaptığı çalışmaların emek akan ve fikir kokan çalışmalar olduğuna değinen Tülü, “Bunu da Isparta halkı takdir ediyor. Seçimden önce sizle birlikte yola çıktığımızda ‘Isparta gençliğinin ağabeyi’ söylemiyle hareket etmiştik. Her zaman ağabeyliğinizi Isparta gençliğine gösteriyorsunuz. Gençlik de sizin çalışmalarınızı takdir ediyor. Yaptığınız çalışmalar için çok teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki 5 yıllık dönem içerisinde de desteğinizi arkamızda hissedeceğimize eminiz” şeklinde konuştu. 
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ziyaretlerinden dolayı TÜGVA Isparta İl Başkanı Furkan Tülü ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Bugüne kadar gençlerle birlikte yol yürüdüklerini ifade eden Başkan Başdeğirmen, “Bundan sonra da yılmadan, yorulmadan sizlerle beraber bu yolu yürüyeceğiz” dedi.
Gençliğin kendileri için çok değerli olduğunu söyleyen Başkan Başdeğirmen, TÜGVA’nın yaptığı çalışmaların önemli olduğunu kaydetti. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Eğitim, kültür olarak gençlerimizin yetişebilmesi, proje üretebilmesi önemli. Bunları da sizlerin aracılığıyla çok fazla gencimize ulaştırmaya gayret ediyoruz. Burada sizlerin emeği çok fazla ve önemli. Sizlerden Allah razı olsun. Dinimizin en iyi bir şekilde anlatılabilmesi ve dinimize uygun bireylerin yetişebilmesi çok önemli. Buralarda diyanetimizin, camilerde imamlarımızın ve din görevlilerimizin gayretine destek olan farklı çalışmalar da olması gerekiyor. Sizlerin yaptığı çalışmalar önemli ve güzel. Bunların devamını diliyoruz. Hepinize kolaylıklar diliyorum” görüşlerinde bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.