AKP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME KAMPI BAŞLADI

AKP'nin 'Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Kampı', Kızılcahamam'da başladı.

ISPARTA Yayın: 01 Temmuz 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 01.07.2024 10:55:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kamp üç gün sürecek. Kampta Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ilçe belediye başkanları da tam kadro bulunuyor.

AK Parti'de seçim sonrası istişare toplantıları sürüyor. Milletvekillerinin ardından bu kez de belediye başkanları Ankara Kızılcahamam'da kampa girdi. Kampın ikinci gününde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Belediye Başkanlarıyla bir araya gelecek.

Yerel yönetimler değerlendirme ve istişare kampında 31 mart seçimlerinin sonuçlarının kapsamlı bir değerlendirmesi yapılacak. Ayrıca belediyelerin atacağı adımlar ve yerel yönetim stratejisi masada olacak.

Genel Başkan Yardımcıları da bölgelerindeki belediye başkanlarıyla toplantılar yapacak. Belediye başkanları bölgelerindeki durumu ve talepleri dile getirecek.

Sunum yapacak olan bakanlarsa, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.